Εν αναμονή των διοικητικών εξελίξεων στον Παναιτωλικό

Σε αναμμένα… κάρβουνα κάθονται παίκτες και παράγοντες του Παναιτωλικού περιμένοντας με αγωνία τις εξελίξεις στο διοικητικό μέτωπο.

Ο Φώτης Κωστούλας έχει καταστήσει σαφές πως δεν πρόκειται να συνεχίσει να ασχολείται με τα κοινά των «καναρινιών», με αποτέλεσμα η ανησυχία στις τάξεις του συλλόγου σχετικά με την επόμενη μέρα να είναι έκδηλη.

Παράλληλα, η πόρτα της εξόδου παραμένει… ορθάνοικτη καθώς ο υποβιβασμός στη Football και το «ψαλίδι» στο μπάτζετ που επιβάλλει αυτός, σε συνδυασμό με την αστάθεια στα διοικητικά και το αβέβαιο μέλλον, οδηγούν πολλούς ποδοσφαιριστές σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης.

Αν μάλιστα μέσα στις επόμενες ημέρες δεν προκύψει κάποια πρόταση για αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών (ο Κωστούλας είναι έτοιμος να παραχωρήσει τις μετοχές του στον Ερασιτέχνη Παναιτωλικό χωρίς κανένα οικονομικό αντάλλαγμα), δεν αποκλείεται να υπάρξει ακόμα και διοίκηση πρωτοδικείου με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον αγωνιστικό σχεδιασμό ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία…

πηγή : onsports.gr