Αδιέξοδες οι προσπάθειες του Ερασιτέχνη – Αύριο η συνάντηση με Κωστούλα

Στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού επιβεβαιώθηκε πως οι έως τώρα επαφές του Ερασιτέχνη για την εξεύρευση διοιηκητικής λύσης στον Παναιτωλικό απέβησαν ατελέσφορες.

Όσες πόρτες και αν χτύπησε ο Ερασιτέχνης ήταν όλες κλειστές. Κανείς στη παρούσα φάση δεν είναι διατεθειμένος να βάλει ούτε ένα ευρώ ή μια δραχμή αν προτιμάτε στον Παναιτωλικό. Έτσι η διοίκηση του Ερασιτέχνη φέρεται διατεθειμένη στην αυριάνη συνάντηση με τον Φώτη Κωστούλα, αρχικά να επαναλάβει όσα είχε διαμηνύσει στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ο κ. Στεργίου το βράδυ πριν από τη σύσκεψη στο δημαρχείο Αγρινίου, πως δηλαδή κανείς από τον Ερασιτέχνη δεν μπορεί να αναλάβει τέτοια βάρη….

Στη συνάντηση αυτή αναμένεται και ο πρώην πρόεδρος του Παναιτωλικού να ξεκαθαρίσει τη στάση του, ενώ δεν αποκλείεται να αποφασιστεί από κοινού τη προσφυγή στο πρωτοδικείο, ώστε να υπάρξει μια προσωρινή έστω διοίκηση.

Στο πλαίσιο αυτό πρόθεση του Ερασιτέχνη είναι τα ονόματα που θα προτείνει να προκύψουν και μέσα από τη γενική συνέλευση των μελών και φιλάθλων που θα συγκλιθεί κατά πάσα πιθανότητα την ερχόμενη Δευτέρας. Σε αυτή τη συνέλευση υπάρχει ακόμη και η σκέψη να προταθεί η παράταση των εκλογών στον Ερασιτέχνη, ώστε να μην συμπέσουν με ένα κρίσιμο χρονικά σημείο για την ομάδα.

Παρ’ όλα αυτά και ενώ φαίνεται πως ο Παναιτωλικός οδηγείται σε πλήρες αδιέξοδο και σε διοίκηση πρωτοδικείου, δεν αποκλείεται να υπάρξει ανατροπή, αν είτε αλλάξει στάση ο Φώτης Κωστούλας -πράγμα απίθανο- είτε επιβεβαιωθούν οι φήμες πως επιχειρηματίες από την Αθήνα παρακολουθούν τις εξελίξεις στο Αγρίνιο και χτυπήσουν την πόρτα του μεγαλομέτοχου για να αναλάβουν την ομάδα…