Ωρα μηδέν για Παναιτωλικό

Τα πιο κρίσιμα 24ωρα της σύγχρονης ιστορίας του διανύει πλέον ο Παναιτωλικός.

H πλευρά του Ερασιτέχνη έχει μεν διάθεση-πρόθεση να αναλάβει πρωτοβουλίες για τον σχηματισμό διοίκησης, αλλά μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει καταφέρει να προχωρήσει σε κάτι. Το γιατί έχει πολλές παραμέτρους που σας αναλύσαμε σχετικά (οικονομική κρίση, μέτρο σύγκρισης με την προηγούμενη διοίκηση, έλλειψη επενδυτή). Μάλιστα χθες υπήρξε επαφή με τον Μάκη Μπελεβώνη, που μέσες-άκρες του μεταφέρθηκαν τα παραπάνω.

Το ερώτημα είναι τι γίνεται τώρα. Αυτό ίσως το ξέρουμε σήμερα το απόγευμα. Ο Φώτης Κωστούλας αναμένεται στην πόλη και εκτός απροόπτου θα έχει συνάντηση με τον Ερασιτέχνη. Αν του μεταφερθεί η αδυναμία σχηματισμού διοίκησης, κανείς δεν ξέρει πώς θα αντιδράσει. Η απόφασή του να αποχωρήσει από τα κοινά της ομάδας δεν φαίνεται να έχει αλλάξει. Είναι πολύ πιθανό να στραφεί ο ίδιος σε λύση Πρωτοδικείου, το οποίο θα διορίσει διοίκηση και σε αυτή θα παραδώσει τις μετοχές του. Αλλά ας μην ξεχνάμε πως ο Παναιτωλικός που υπάρχει είναι «δημιούργημά του». Δεν αποκλείεται στο παραπέντε όχι να αλλάξει απόφαση και να μείνει, αλλά να εγγυηθεί για την επόμενη ημέρα. Δηλαδή να κρατήσει μεν τις μετοχές, άνθρωποι της εμπιστοσύνης του να «τρέξουν» την ομάδα με ισοσκελισμένο προϋπολογισμό και ανά πάσα στιγμή να περιμένει μήπως βρεθεί αγοραστής. Τα πάντα κρέμονται από μία κλωστή.

Η ΤΟΤΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ
Μάλιστα επ’ ευκαιρία των χθεσινών εξελίξεων με τις αδειοδοτήσεις, ο Κωστούλας σχολίαζε στο περιβάλλον του την πρόταση που είχε κάνει στη Σούπερ Λίγκα όταν άλλαξε η προκήρυξη. «Τώρα λένε όλοι πως εκφυλίζεται το προϊόν. Εγώ τότε είχα πει πως αντί να παίζουν οι ομάδες με νεαρούς, να υποβιβάζονται μόνο τρεις ανεξάρτητα του πόσες δεν θα πάρουν άδεια. Και αν είναι παραπάνω από τρεις εκείνες που δεν θα τα καταφέρουν, να πέσουν οι τρεις με τη χαμηλότερη συγκομιδή. Ετσι κατά τη διάρκεια της σεζόν θα έχουν κίνητρο οι ομάδες και να πάρουν άδεια, αλλά και να μαζέψουν βαθμούς», έλεγε χαρακτηριστικά.

• Ο Κωστούλας θα έχει σήμερα συνάντηση και με τους παίκτες που έχουν απομείνει στην ομάδα.

πηγή : sday.gr