Τέρενς Κουίκ: «Να πάρουμε πίσω την Ελλάδα μας» ! [video]

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο Αγρίνιο Τέρενς Κουίκ. Ο κ. Κουίκ αρχικά ευχαίστησε τα ΜΜΕ της επαρχίας που, όπως είπε, αποδεικνύουν ότι υπάρχει και μια άλλη δημοσιογραφία που σέβεται την δεοντολογία. «Δυστυχώς λόγω κάποιων δημοσιογράφων σε κεντρικό επίπεδο η δημοσιογραφία έχει πεθάνει στη συνείδηση του κόσμου» ανέφερε με δεικτική διάθεση.

Ο κ. Κουίκ ξεκίνησε την εισήγησή του από την θέση των Ανεξάτητων Ελλήνων για καταγγελία του Μνημονίου. «Θα καταγγείλουμε το Μνημόνιο την επομένη των εκλογών» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως “δεν μπορεί να ζεί η Ελλάδα χωρίς εθνική κυριαρχία και με τον τρόμο του Αγγλικού δικαίου”. Σημείωσε μάλιστα με έμφαση πως δεν θα πρέπει να επιτραπεί σε καμία περίπτωση να υπάρξουν κατασχέσεις στα σπίτια των πολιτών από τους τραπεζίτες. «Θα κόψουμε το χέρι των τοκογλύφων που θα προσπαθήσουν να βάλουν χέρι στην τσέπη του Έλληνα» ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του. Μια ακόμη από τις προτεραιότητες των Ανεξάρτητων Ελλήνων σύμφωνα με τον κ. Κουίκ θα είναι η κατάργηση του άρθρου 36 του Συντάγματος που συγκαλύπτει τα μεγάλα σκάνδαλα. “Έτσι θα παραπεμφούν στη Δικαιοσύνη όσοι έβαλαν το χέρι στο μέλι με τα υποβρύχια που γέρνουν και με τη Siemens” είπε χαρακτηριστικά. Μεγάλη έμφαση έδωσε ο κ. Κουίκ στην πρόταση του κόμματός του για ένα Εθνικό Λογαριασμό Οφειλετών του Δημοσίου όπου ανάλογα με το βάρος των οφειλών θα πληρώνει ο πολίτης χωρίς προσαυξήσεις γιατί διαφορετικά δεν θα πάρει η χώρα τίποτε.

Ο κ. Κούικ αναφέρθηκε και στις προϋποθέσεις για να συμμετάσχουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σε
μια κυβέρνηση εθνικού σκοπού. Αυτές είναι να μην μετέχουν σε μια τέτοια κυβέρνηση οι Σαμαράς και Βενιζέλος και να γίνουν σεβαστά τα 7 σημεία που έχει αναπτύξει ο κ. Πάνος Καμμένος. Ο κ. Κουίκ μίλησε με τόσο κατηγορηματικό τρόπο για το Μνημόνιο που δήλωσε πως «Ο κ. Τόμσεν είναι ανεπιθύμητος στη χώρα και να μην πάρει αεροπλάνο να έρθει ξανά μετά τις 17 Ιουνίου». Ωστόσο επανέλαβε πως το κόμμα του θα παλέψει για μια Ελλάδα εντός ευρωζώνης και ΕΕ.

Ακόμη σημείωσε τις διαφορές του κόμματός του όσο αφορά τα εθνικά θέματα σε σχέση με τα άλλα αντιμνημονιακά κόμματα. Ενώ όσο αφορά το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης δήλωσε πως “2 εκατομμύρια μουσουλμάνοι εποικίζουν την Ελλάδα” και πως θέση των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι «αν η Ε.Ε. δεν αποφασίσει να λύσει το πρόβλημα, θα ανοίξουμε τα σύνορα, θα αναστείλουμε τη Σένκεν και θα δώσουμε διεθνή ταξιδιωτικά έγγραφα για να πάει κανείς όπου θέλει. Διαφορετικά θα τους προωθούμε στις χώρες τους με έξοδα των χωρών αυτών(!)και αν δεν το δέχονται τότε θα φτιάξουμε χαράτσια και θα τα στέλνουμε σαν επιβάρυνση στις πρεσβείες τους!».

Τέλος, ο κ. Κουίκ δήλωσε πως δεν γνώριζε τη δήλωση του ο κ. Χούτα για μη σοβαρή στάση των Ανεξάρτητων Ελλήνων. «Δεν το ήξερα και δεν είναι κακό να το λέμε όταν δεν ξέρουμε κάτι» δήλωσε προσπαθώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και πρόσθεσε πως δεν καταλαβαίνει πως κάποιος με αντιμνημονιακή συνείδηση αποφάσισε να συνταχθεί με το κόμμα του κ. Σαμαρά.
Παράλληλα ο κ. Σταμάτης πρόσθεσε ότι τιμά τους αγώνες του κ. Χούτα….