Πλούσια δράση και επιτυχίες για το Ναυτικό Όμιλο Αγρινίου

Στις 2 και 3 Ιουνίου έγινε στα Γιάννενα ημερίδα Ορίων όπου ο Ν.Ο.Α πήρε μέρος με 2 αθλήτριες, τις 12χρονες Καραγιάννη Δέσποινα και Κόκκιου Θεοδώρα στα 200 μέτρα πρόσθιο. Οι δύο κολυμβήτριες κατάφεραν να κάνουν το πρώτο τους ατομικό ρεκόρ για φέτος εν όψει και επόμενων αγωνιστικών τους δραστηριοτήτων.

Την ίδια ημερομηνία, 2 Ιουνίου, ‘αγωνιστική’ δραστηριότητα είχαν και οι μικροί κολυμβητές του Ν.Ο.Α. ηλικίας 6-9 ετών. Ο σύλλογος συμμετείχε με 6 αθλητές που χάρηκαν που πήραν μέρος σε μια γιορτή κολύμβησης και με εμφάνιση ενθαρρυντική.

Στις 9 και 10 Ιουνίου έγιναν στην Άρτα οι αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών της περιφέρειας για ηλικίες 10-11-12 ετών. Ο Ν.Ο.Α συμμετείχε με 8 αθλητές και είχε δύο πρώτες θέσεις με το Νικολό Παντελή στα 200 και 100 ελεύθερο, 3 πρώτες θέσεις, επίσης, με την Καραγιάννη Δέσποινα στα 50, 100, 200 πρόσθιο με επίδοση κοντά στα όρια για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, Κόκκιου Θεοδώρα δεύτερη και Τρίτη θέση στα 100 και 200 και 50 πρόσθιο. Αντίστοιχα , επίσης κοντά στα όρια η δεύτερη και Τρίτη θέση με τη Σίμου Σταυρούλα στα 100 και 50 πρόσθιο και μια Τρίτη θέση με τον Κόκκιο Γεώργιο στα 400 μέτρα ελεύθερο.

Ο Ν.Ο.Α θα έχει δύο ακόμη αγωνιστικές δραστηριότητες στις 27 Ιουνίου στην Άρτα για παιδιά 7 έως 9 ετών και μια έκτακτη ημερίδα Ορίων στα Γιάννενα στις 30 Ιουνίου όπου ευελπιστεί με τις Καραγιάννη και Κόκκιου να πιάσουν και όρια παρά τη δύσκολη χρονιά που είχαμε φέτος με το κολυμβητήριο να ανοίγει τέλη Ιανουαρίου. Η προσπάθεια των παιδιών είναι αξιοθαύμαστη και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Ο πρόεδρος του ναυτικού ομίλου Αγρινίου Μάκης Γιαννόπουλος συγχαίρει την ομάδα για τις επιδώσεις της και ιδιαίτερα τον προπονητή τους Χρήστο Νταγιάντα γα τις επιτυχίες που οφείλουν σε αυτόν και στην τεράστια προσπάθειά του.