Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Παύλος Μητρόπουλος

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ βρίσκεται ο Παύλος Μητρόπουλος του Παναιτωλικού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του aek-live.gr! Η επιθυμία του παίκτη και το συμβόλαιο με την ομάδα του Αγρινίου.

Μπορεί η ΑΕΚ να βρίσκεται σε δεινή οικονομική θέση αναζητώντας πόρους που θα συντελέσουν στην επίλυση των προβλημάτων της αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν ψάχνει παίκτες που θα στελεχώσουν τη νέα ομάδα. Εξάλλου η απόφαση της Super League ύστερα από τη ΓΣ της 27ης Ιουνίου αναφέρει ότι οι ομάδες που δεν έχουν πάρει αδειοδότηση μπορούν να αποκτήσουν Έλληνες ποδοσφαιριστές κάτω των 24 ετών.

Σε αυτή την κατηγορία παικτών ανήκει και ο Παύλος Μητρόπουλος. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του aek-live.gr, άνθρωπος της ΑΕΚ έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον 22χρονο μέσο του Παναιτωλικού, ο οποίος έκανε μία πολύ καλή σεζόν με την ομάδα του Αγρινίου. Είχε 22 συμμετοχές, αγωνίστηκε 2047 λεπτά ενώ πέτυχε και 1 γκολ. Πρόκειται για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται ως ανασταλτικός μέσος. Οι κριτικές που έχει συγκεντρώσει είναι θετικότατες και πολλοί κάνουν λόγο για έναν παίκτη με προοπτική και μέλλον!

Το συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό
Όπως τονίστηκε παραπάνω, ο Μητρόπουλος είναι 22 χρονών οπότε έχει τα χαρακτηριστικά των παικτών που αναζητά η ΑΕΚ. Δηλαδή κάτω των 24 ετών. Ωστόσο, το μεγαλύτερο ”αλλά” της υπόθεσης είναι ότι διατηρεί συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό μέχρι το 2014. Η ΑΕΚ δηλαδή πριν τα βρει με τον παίκτη θα πρέπει να συμφωνήσει με την ομάδα του Αγρινίου, η οποία φέτος θα αγωνίζεται στη Football League.

ΑΕΚ ίσον υψηλό επίπεδο
Η ΑΕΚ έχει τσεκάρει τον Μητρόπουλο, ωστόσο δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής επίσημη κρούση, αφού υπάρχουν σοβαρότερα θέματα που πρέπει να τρέξει. Ο ίδιος ο παίκτης σεβόμενος το συμβόλαιό του δεν έχει εκφράσει επιθυμία μετακόμισης στα Σπάτα. Όσοι τον γνωρίζουν όμως ξέρουν πως είναι άνθρωπος με υψηλές φιλοδοξίες, έχει δείξει πως πρέπει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο και είναι αμαρτία σε αυτή την ηλικία να μην αγωνίζεται στη Super League. Πόσω μάλλον όταν ο Μητρόπουλος είναι μέλος της Εθνικής U21 με το τελευταίο παιχνίδι του με τη γαλανόλευκη να είναι το παιχνίδι με τη Βοσνία Ερζεγοβίνη. Oπότε, σίγουρα θα τον ενδιέφερε σίγουρα η προοπτική να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι βέβαια η ομάδα να λύσει τα προβλήματά της…

Θα τον πάρει ή όχι η ΑΕΚ είναι θέμα που θα μας απασχολήσει αφού η ομάδα εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία της και φυσικά κάνει επίσημη κρούση στους Αγρινιώτες. Αν τον αποκτήσει όμως σίγουρα δεν θα βγει χαμένη, ειδικά για τη νευραλγική θέση που αγωνίζεται ο Μητρόπουλος, του οποίου η αξία στην ποδοσφαιρική αγορά σύμφωνα με την ιστοσελίδα transfermarkt.de κοστολογείται στα 475.000 αγγλικές λίρες δηλαδή 550.000 ευρώ.

πηγή : aek-live.gr