«Μπλόκο» από Παναιτωλικό, Εργοτέλη

Μπλοκάρουν την επικύρωση της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας οι Παναιτωλικός και Εργοτέλης με τη νέα προσφυγή που κατέθεσαν χθες. Οι δύο ομάδες που έχουν υποβιβαστεί βαθμολογικά στη Football League προσέφυγαν στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας κατά των Κέρκυρας και Πανιωνίου και ζητούν να μην επικυρωθεί η βαθμολογία του πρωταθλήματος λόγω χρεών, που όπως υποστηρίζουν έχουν απέναντι σε ποδοσφαιριστές η ομάδα της Νέας Σμύρνης και του νησιού των Φαιάκων.

Η προσφυγή αυτή και η εκκρεμοδικία που υπάρχει δημιουργούν πρόβλημα στην επικύρωση της βαθμολογίας από το ΔΣ της Λίγκας, το οποίο συνεδριάζει την Πέμπτη ή την Παρασκευή, αλλά καθώς φαίνεται δεν θα μπορέσει να προχωρήσει σε επικύρωση της βαθμολογίας. Κύκλοι της Σούπερ Λίγκας, πάντως, έλεγαν πως ακόμη και αν δεν επικυρωθεί η βαθμολογία στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου αυτή την εβδομάδα, η κλήρωση θα γίνει κανονικά με πιθανότερη ημέρα διεξαγωγής τη Δευτέρα 16 Ιουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι Παναιτωλικός και Εργοτέλης έχουν καταθέσει ήδη προσφυγή για τον ίδιο λόγο στην Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών της ΕΠΟ, από την οποία αναμένεται η έκδοση της απόφασης που ίσως αποτελέσει πρόκριμα για την απόφαση της ΠΕ της Λίγκας.

πηγή : ΕΘΝΟΣΠΟΡ