Προτείνει να στεγαστεί η ΔΟΥ στο κτίριο του Καπνού για να μείνει στο Αγρίνιο…

Ανακοίνωση είχαμε από την ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγρινίου και του προέδρου της Γιάννης Ανδριόπουλου αναφορικά με την διαφαινόμενη κατάργηση του καταστήματος της Εφορίας (Δ.Ο.Υ.) στο Αγρίνιο.
Η ΝΔ σημειώνει μεταξύ άλλων πως είναι “αδύνατη την απουσία Εφορίας από μια πόλη που έχει το μέγεθος νομού, εκτός και αν κάποιος θέλει να «την τιμωρήσει και να την αδικήσει»”.

Ωστόσο έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον πως ο πρόεδρος της τοπικής της ΝΔ στην ανακοίνωσή του προτείνει “τη δυνατότητα να εγκατασταθεί η Εφορία σε κρατικά – δημοτικά κτίρια στο Αγρίνιο όπου το μίσθωμα θα είναι εξαιρετικά χαμηλό, (όπως το κτίριο της πρώην υπηρεσίας του Οργανισμού Καπνού), στο κέντρο της πόλης”.

Ο κ. Ανδριόπουλος εκτός των άλλων είναι και σύμβουλος της δημοτικής κοινότητας Αγρινίου και υποθέτουμε πως θα γνωρίζει ότι ο δήμος διεκδίκησε το κτίριο του Καπνού για να στεγάσει υπηρεσίες που τώρα στεγάζονται σε μισθωμένα κτίρια. Φαίνεται όμως ότι διαφωνεί με κάτι τέτοιο, διαφορετικά θα πρότεινε κάποιο άλλο κρατικό κτίριο στο Αγρίνιο για να στεγαστεί η ΔΟΥ. Επομένως θα έχει ενδιαφέρον να ακούσουμε την πρότασή του για τη μελλοντική στέγη των υπηρεσιών του δήμου που τώρα στεγάζονται σε μισθωμένα κτίρια. Γιατί, όπως και να το κάνουμε το κτίριο του Καπνού είναι μια κάποια λύση στο πρόβλημα των υπηρεσιών του δήμου…

Ακόμη η πρόταση να πάει η ΔΟΥ στο κτίριο του Καπνού αντιβαίνει στην απόφαση παραχωρήσης του κτιρίου από το Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης… Άρα αυτή είναι μάλλον μια πρόταση που αντί να λύνει το πρόβλημα, δημιουργεί επιπλέον προβλήματα…