Καραγεωργίου: «Ικανοποιμένος από την προσπάθεια- στόχος του Παναιτωλικού η άμεση επάνοδος» (video)

Κακό χαρακτήρισε το παιχνίδι που έγινε ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Νίκος Καραγεωργίου στις δηλώσεις του μετά το τέλος του φιλικού, τόνισε πως το ρόστερ της αγρινιώτικης ομάδας θα ενισχυθεί με τουλάχιστον 5-6 ακόμα ποδοσφαιριστές και ξεκαθάρισε πως μοναδικός στόχος της ομάδας είναι η άμεση επάνοδος στην Super League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Καραγεωργίου ήταν:
«Οι δυο ομάδες βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας και προσπαθούν να βρουν τον ρυθμό και τα πατήματά τους. Πρόκειται για δυο καινούριες ομάδες με αρκετές αλλαγές στο ρόστερ τους. Δεν έγινε καλό παιχνίδι και έχω την αίσθηση ότι δεν το επέτρεψε και ο αγωνιστικός χώρος. Ίσως αν γίνονταν στους “Ζωσιμάδες” τα πράγματα να ήταν καλύτερα από πλευράς θεάματος. Παρόλα αυτά έγινε προσπάθεια από τους παίχτες και των δυο ομάδων. Σε αυτές τις περιπτώσεις οι προπονητές βγάζουν τα συμπεράσματά τους ανάλογα με το ποια φάση της προετοιμασίας βρίσκεται η ομάδα. Το δικό μας ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και πρέπει να έρθουν τουλάχιστον 5-6 παίχτες ακόμα. Σήμερα όμως είμαι ικανοποιμένος από την προσπάθεια όσων αγωνίστηκαν. Λόγω της καθυστέρησης της έναρξης στο πρωτάθλημα έχουμε τη χρονική δυνατότητα να διορθώσουμε κάποια πράγματα ή αδυναμίες μας».

Σε ερώτηση για το πρωτάθλημα της Super League που ξεκινάει το επόμενο Σαββατοκύριακο, ο προπονητής της αγρινιώτικης ομάδας τόνισε: «Κι εγώ, όπως και ο κάθε αγνός φίλαθλος, θα ήθελα το πρωτάθλημα να παιχτεί επί ίσοις όροις. Να αφήσουν τις ομάδες να παίξουν αυτό που μπορούν. Αν αρχίσουν πάλι οι παρεμβάσεις με διαφορους τρόπους, όχι άμεσους αλλά έμμεσους, και αρχίσουν να δημιουργούν ειδικές συνθήκες, ο κόσμος πάλι θα αποστασιοποιηθεί και θα δημιουργηθούν αρνητικές εικόνες στα μάτια μας. Δεν θέλω να το πιστεύω, είμαι αισιόδοξος ότι κάποια στιγμή θα βάλουμε μυαλό και θα στηρίξουμε το ποδόσφαιρο σαν προϊόν».

Σχετικά με τον στόχο της επόμενης χρονιάς για τον Παναιτωλικό, δήλωσε ξεκάθαρα: «Φυσικά στόχος μας είναι η άμεση επάνοδος στην Super League, δεν υπάρχει άλλος στόχος για μας. Με αυτή τη λογική άλλωστε βρίσκομαι κι εγώ στον Παναιτωλικό. Είμαστε ομάδα Super League και όχι Β΄Εθνικής. Θα κάνουμε μια παρένθεση και πρώτα ο Θεός θα επανέλθουμε πιο σοφοί και πιο έτοιμοι στη μεγάλη κατηγορία».

Αναφορικά με τους Έλληνες νέους παίχτες και αν ήρθε η ώρα τους, δήλωσε: «Τα προβλήματα που ταλανίζουν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο δίνουν τη δυνατότητα, θέλοντας και μη στους νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές. Η δική μου άποψη είναι πως δεν έπρεπε να φτάσουμε στο απροχώρητο για να δοθούν οι ευκαιρίες στα νέα παιδιά. Όσα χρόνια ήμουν στον Εργοτέλη έδωσα αρκετές ευκαιρίες σε Ελληνόπουλα. Το ρόστερ του Εργοτέλη αποτελείται από περίπου 15 παίχτες που προέρχονται από τις ακαδημίες και τα τμήματα υποδομής της ομάδας. Θα πρέπει να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους προπονητές να δουλέψουν προς αυτή την κατεύθυνση. Πρόκειται άλλωστε και για επιθυμία του κόσμου που θέλει να βλέπει τους Έλληνες να παίζουν. Ελπίζω να τα καταφέρουμε έστω και με την πίεση αυτή που δεχόμαστε».

πηγή : passports.gr