Με τη γιάφκα του Αγρινίου σχετίζεται ο εκτελεστής της Πάρου

Ο 29χρονος που συνελήφθη στο Μοναστηράκι και φέρεται να είναι ο δολοφόνος του οδηγού ταξί στην Πάρο κατά τη διάρκεια της ληστείας, σύμφωνα με πληροφορίες σχετίζεται με τη Γιάφκα της Συνωμοσίας Πυρήνων της φωτιάς στο Αγρίνιο.

Όπως αναφέρει το protothema.gr ένας 29χρονος Έλληνας που κινείται στο λεγόμενο αντιεξουσιαστικό χώρο και ο οποίος είναι παλαιός γνώριμος των αρχών προσήχθη στην αντιτρομοκρατική ως ύποπτος στη ληστεία της Alpha Bank στην Νάουσα της Πάρου, όπου δολοφονήθηκε ο 53χρονος οδηγός Δημήτρης Μίχας.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι το γενετικό υλικό (DNA) που βρέθηκε στο καπέλο και στο μαντήλι ταυτοποιήθηκε με τον 29χρονο και συνεπώς ο προσαχθείς είναι όπως φαίνεται ένας από τους τέσσερεις ληστές στην Νάουσα της Πάρου. Το όνομα του 29χρονου είχε απασχολήσει τις αρχές το Δεκέμβριο του 2010 όταν αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής είχαν κάνει έφοδο σε διαμέρισμα γιάφκας στο Αγρίνιο. Η ένοπλη ληστεία που σχεδιάστηκε από τους δράστες στο υποκατάστημα τράπεζας στην Πάρο αφήνει να διαφανεί ότι πρόκειται για ενέργεια της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» για τη διασφάλιση χρημάτων προκειμένου να συνεχίσουν την τρομοκρατική τους δράση.