Ομόνοια Ναυπάκτου Beach Volley: Τέλος καλοκαιριο​ύ με τουρνουά 3×3

Έπεσε η αυλαία των καλοκαιρινών δραστηριοτήτων της Ομόνοιας Ναυπάκτου με ένα ακόμα τουρνουά beach volley με ομάδες τριών ατόμων το Σαββατοκύριακο 18και 19 Αυγούστου.Αυτή ήταν η τελευταία εκδήλωση για το φετινό καλοκαίρι αφού από την επόμενη εβδομάδα τόσο η γυναικεία ομάδα όσο και η ανδρική ξεκινούν την προετοιμασία τους για τη σάλα.

Δεκατέσσερις ομάδες δήλωσαν συμμετοχή στο τουρνουά, με συνολικά 42 αθλητές να λαμβάνουν μέρος. Οι αγώνες ξεκίνησαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου και διεξήχθησαν με το σύστημα τουδιπλού αποκλεισμού. Αυτό σήμαινε πως κάποια ομάδα για να αποκλειστεί από το τουρνουά θα έπρεπε να κάνει δύο ήττες.

Οι Ντόντης – Σαρλή – Σύρος και Σχίζα – Τσακανίκας – Τσούσης με τρεις σερί νίκες έφτασναπρώτοι σα ημιτελικά περιμένοντας να δουν τους αντιπάλους τους. Οι άλλες δύοομάδες της τετράδας ξεκαθάρισαν το πρωί της Κυριακής με τους αγώνες μπαράζ. Οι Γραββάνης – Ξάνθη – Μπέκος νίκησαν δύσκολα τους Κόκκαλη – Μέτση – Γωγούσου με 21-19, 21-18 ενώ οι Παύλου – Κονίδας -Φουσέκη είχαν εύκολο έργο απέναντι στους Τσούση – Κυρίτση – Μίχο.

Στον πρώτοημιτελικό οι Ντόντης-Σαρλή-Σύρος είχαν τον έλεγχο του αγώνα παρότι οι Παύλου-Κονίδας-Φουσέκηήταν κοντά στο σκορ και στα δύο σετ και νίκησαν με 2-0 σετ (21-17 και 21-18).Εύκολη ήταν η πρόκριση στον τελικό και για τους Σχίζα-Τσακανίκα-Τσούση στονδεύτερο ημιτελικό που κερδίζοντας τους Γραββάνη-Ξάνθη-Μπέκο και στα δύο σετ μετο ίδιο σκορ 21-15 πέρασαν στον μεγάλο τελικό.

Στον τελικό της παρηγοριάςοι Γραββάνης-Ξάνθη-Μπέκος επικράτησαν με 21-16 και 21-15 τωνΠαύλου-Κονίδα-Φουσέκη πήραν την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Στον μεγάλοτελικό οι Σχίζα-Τσακανίκας-Τσούσης ήταν εκτός ρυθμού στο μεγαλύτερο διάστηματου αγώνα δίνοντας δύο εύκολα σετστους Ντόντη-Σαρλή-Σύρο και φυσικά την πρώτη θέση στο 3ο Τουρνουά Μικτών Ομάδων3×3.

Το τουρνουά αυτό ήταν το τελευταίο του φετινού καλοκαιριού για την Ομόνοια Ναυπάκτου, μετά το 4ο Μικτό Τουρνουά και το 7ο Τουρνουά Ανδρών-Γυναικών. Άλλωστε από την επόμενηεβδομάδα ξεκινά η προετοιμασία της Ομόνοιας με νέο προπονητή στο τιμόνι. Την καθοδήγηση της ομάδας αναλαμβάνει ο πολύπειρος προπονητής Γιώργος Μητρόπουλος που εκτός της ανδρικής ομάδας θα έχει την επίβλεψη και των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.