“Έδεσε” και την άμυνά του ο Παναιτωλικός με τις υπογραφές των Ακουάρο και Ιωάννου

Ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού και με υπογραφή είναι πλέον ο Τζουζέπε Ακουάρο και ο Γιάννης Ιωάννου. Ο μεν πρώτος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους με την ομάδα του Αγρινίου χθες το βράδυ (29/8) και ο δεύτερος σήμερα το πρωί (30/8) επίσης για ένα χρόνο

Η αμυντική γραμμή ήταν μέχρι χθες το πιο αδύναμο σημείο για τους Αγρινιώτες και εκεί όπου είχε ριχθεί όλο το βάρος των προσπαθειών. Τελικά ο Παναιτωλικός θωράκισε τα μετόπισθεν με μια διπλή ταυτόχρονη κίνηση. Η μια αφορά τον 29χρονο (21-5-1983) Ιταλό στόπερ Τζιουζέπε Ακουάρο με θητεία σε αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες και η άλλη τον μέχρι πρότινος αρχηγό της Παναχαϊκής Γιάννη Ιωάννου, ο οποίος έμεινε και τυπικά ελεύθερος από τους Πατρινούς.

Ο Ακουάρο την περασμένη χρονιά αγωνιζόταν στην Καρλσρούη (Β’ Γερμανίας), με την οποία είχε γεμάτη χρονιά με 23 συμμετοχές, ενώ έχει θητεία σε Κίεβο Βερόνα, Φότζια ,ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Ααραου, Βαντούζ και Μπελιντσόνα. Ο Ιωάννου θα περάσει τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου χωρίς περιορισμούς, αφού έλυσε τις όποιες διαφορές υπήρξαν με τον Αλέξη Κούγια.