Κίνδυνος… κατάσχεσης για τον Παναιτωλικό!

Πρόβλημα με το γήπεδό του, μπορεί να έχει σύντομα ο Παναιτωλικός, αν δεν φροντίσει να τακτοποιήσει κάποιες εκκρεμότητες που έχει με την Πολεοδομία Αγρινίου. Μάλιστα, άνθρωποι της αρμόδιας Υπηρεσίας αναφέρουν πώς αν η αγρινιώτικη ΠΑΕ δεν προβεί στις απαραίτητες ρυθμίσεις, τότε μπορεί να χάσει ακόμα και το ίδιο το γήπεδο, μέσω κατάσχεσης!

Πώς έχει όμως το θέμα; Στις αρχές του χρόνου είχε φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ ένα επίσημο έγγραφο από την Πολεοδομία, που του ζητούσε να πληρώσει πρόστιμο, το οποίο έφτανε κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ. Ο λόγος; Οι παρεμβάσεις που είχε κάνει το προηγούμενο καλοκαίρι η ομάδα, ενόψει Σούπερ Λίγκα (φωτισμός, νέα εξέδρα κτλ), για τις οποίες δεν είχε εξασφαλίσει τις απαραίτητες άδειες και εγκρίσεις από την Πολεοδομία. Έτσι “έσκασε” το “χαράτσι”, το οποίο δεν έχει εξοφληθεί ακόμα, αν και από την πλευρά της Πολεοδομίας υποστηρίζεται πώς αν η αγρινιώτικη ΠΑΕ πάρει ακόμα και σήμερα τις άδειες για όσα έκανε πριν αρεκτούς μήνες, τότε θα της γίνουν σημαντικές εκπτώσεις και διευκολύνσεις σε αυτό το ποσό. Ίδιες πηγές αναφέρουν, πάντως, πως αν ο Παναιτωλικός εξακολουθήσει να κρατάει ανοιχτό το θέμα αυτό, τότε κινδυνεύει ακόμα και με κατάσχεση του γηπέδου!

Τι γίνεται με το σκέπαστρο
Άλλο ένα θέμα που απασχολεί τον ιστορικό σύλλογο, είναι αυτό του σκεπάστρου, που έχει παραγγελθεί εδώ και καιρό, έχει φτάσει στο Αγρίνιο, ωστόσο δεν έχει εγκατασταθεί ακόμα και βγάζει… αράχνες έξω από το γήπεδο. Η τοποθέτηση των ανθρώπων της Πολεοδομίας για το θέμα αυτό, είναι πως ο φάκελος που είχε καταθέσει η ΠΑΕ για το συγκεκριμένο έργο, κρίθηκε ελλιπής και επιστράφηκε στον αποστολέα προκειμένου να συμπληρωθεί, να λάβει την έγκριση και στη συνέχεια να ξεκινήσουν οι εργασίες ανέγερσης. Όμως, σύμφωνα πάντα με την Πολεοδομία Αγρινίου, η αντίδραση του Παναιτωλικού μέχρι σήμερα είναι… μηδενική και για τον λόγο αυτό, το έργο παραμένει “παγωμένο”…

πηγή : mikriliga.com