Νέο προπονητικό κέντρο για τον Παναμβρακικό Μπούκας

Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει όποιον επισκέπτεται το χωριό μας.Το νέο προπονητικό κέντρο του Παναμβρακικού,είναι γεγονός.Ένας υπέροχος χώρος,κατασκευασμένος από τους ανθρώπους της ομάδας,με πολύ προσωπική εργασία,που αποτελούσε το διακαή πόθο της ηγεσίας του Παναμβρακικού Μπούκας. Είναι ένα έργο τεράστιας σημασίας κυρίως για τη νεολαία του χωριού μας ,κάτι που θα φανεί στο άμεσο μέλλον,καθώς θα δώσει ώθηση στην ανάπτυξη του αθλητισμού στη Μπούκα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Ντάικος, λάτρης του αθλητισμού και ιδιαίτερα του Παναμβρακικού, παραχώρησε την έκταση δίπλα στη καφετέρια του και τότε το όραμα των ανθρώπων της ομάδας άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά. Ο Πρόεδρος της ομάδας Ηλίας Τσικριτέας,και το διοικητικό συμβούλιο εκμεταλεύτηκαν στο έπακρο την ευκαιρία,βρήκαν τους κατάλληλους ανθρώπους και με πολύ προσωπική εργασία,κατάφεραν το στολίδι αυτό,να είναι έτοιμο ,μέχρι την ημέρα που άρχισε η προετοιμασία της ομάδας.

Για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα,βοήθησαν πολλοί άνθρωποι με το τρόπο που μπορούσε ο καθένας.
Ο Γιάννης Σαλμάς πρόσφερε τη περίφραξη με δίχτυα του αθλητικού κέντρου,ο Κώστας Καρατάσος,οικοδομικά υλικά,φορτηγά και γερανό για τη μεταφορά τους,οι αδερφοί Σαφάκα,ανέλαβαν ότι έχει σχέση με τις χωματουργικές εργασίες,την ευθυγράμμιση με λειζερ,και τη σπορά του γκαζόν,ενώ αξίζει να σημειωθεί η προσφορά του γεωπόνου Σιώρη Ηλία,που ανέλαβε όλη τη φροντίδα για τον εκπληκτικό χλοοτάπητα του προπονητικού κέντρου. Τέλος να επισημάνουμε τη προσφορά του Δήμου Αμφιλοχίας,που κάλυψε τα έξοδα των σπόρων και τον ηλεκτροφωτισμό του κέντρου.

Ο πρόεδρος της ομάδας Ηλίας Τσικριτέας με δήλωση του μέσω της ιστοσελίδα μας ,θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους πρόσφεραν και εργάστηκαν για τη κατασκευή του προπονητικού κέντρου του Παναμβρακικού,καθώς και τους χορηγούς της ομάδας,την εταιρεία SOLAR LOGIC φωτοβολταικά συστήματα,το κέντρο Αμφιλοχικόν των αδερφών Νεφρού,την ταβέρνα Φάρος του Δημήτρη Φλώρου,,και την ταβέρνα Ηλιοβασίλεμα του Γιάννη Σαλμά.

πηγή: mpoukaamfilochias.terapad.com