Μας μπερδεύει ο Νικόλας…

«Προσπαθούμε όμως να βρούμε κάτι ακόμη μετά την ατυχία που είχαμε με τον Μουμίν. Άλλωστε πρέπει να ανεβάσουμε και τον αριθμό στο ρόστερ αφού έχουμε περίπου 20 παίκτες με τους 4-5 να είναι μικροί. Άρα με 15-16 δεν βγαίνει η χρονιά και καλό είναι να κάνουμε 1 μεταγραφή ακόμη».

Αυτή η δήλωση του προπονητή του Παναιτωλικού Νίκου Καραγεωργίου σε χθεσινή του ραδιοφωνική συνέντευξη στάθηκε αφορμή για ποικίλλα σχόλια στις τάξεις των οπαδών του Παναιτωλικού. Ο προπονητής λοιπόν του Παναιτωλικού δηλωνει εμμέσως πλην σαφώς πως το ρόστερ της ομάδας είναι ανεπαρκές…!

Μάλιστα ενύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ενώ στη αρχή του καλοκαιριού είχε δοθεί η εντύπωση πως φέτος η ομάδα του Αγρινίου θα δώσει χρόνο και ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, ο Ν. Καραγεωργίου φαίνεται πως δεν τους υπολογίζει αρκετά από τη στιγμή που τους αφαιρεί από το συνολικό ρόστερ της ομάδας για να πεί ότι 15-16 είναι οι αξιόμαχοι ποδοσφαιριστές.

Αν είναι έτσι… τότε τα πράγματα για τον Παναιτωλικό στη φετινή χρονιά θα είναι πολύ δύσκολα, αφού σε ενδεχόμενες τιμωρίες αλλά και τραυματισμούς οι λύσεις στα χέρια του Νίκου Καραγεωργίου περιορίζονται δραματικά….