Πρόλαβε…

Ο πρ. δήμαρχος Θεστιέων Δημήτρης Τραπεζιώτης παρά το γεγονός ότι θεσμικά τουλάχιστον έχει αποσυρθεί από τα κοινά, το τελευταίο διάστημα κάνει αρκετές συχνές εμφανίσεις που προκαλούν συζητήσεις… Η προσέγγισή του με τον ΣΥΡΙΖΑ έχει τροφοδοτήσει συζητήσεις σε σχέση με το μέλλον του στα κοινά της περιοχής… αλλά και συζητήσεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος πάντως σε αρκετές περιπτώσεις δίνει το παρόν σε εκδηλώσεις που αφορούν προβλήματα της περιοχής. Για παράδειγμα το πρωί της Τρίτης βρέθηκε στη συγκέντρωση των φορέων της υγείας στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου… Αντίστοιχα θα περίμενε κανείς να το δεί και στην χθεσινή απεργιακή συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ και της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών και των άλλων φορέων. Όμως δεν ήταν εκεί… πρόλαβε να έρθει ακριβώς τη στιγμή που η συγκέντρωση είχε τελειώσει και ξεκινούσε η πορεία στους δρόμους της πόλης.

Και αφού είχε ήδη συζητηθεί η παρουσία του Π. Μοσχολιού στην απεργιακή κινητοποίηση, έλεγαν με νόημα τα παλιά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ της εποχής του 5% που δεν καλοβλέπουν την έλευσή του στο κόμμα της Αριστεράς.