Ανάθεμα στη Μέρκελ ή στους ηγέτες μας ;

Του Δημήτρη Παπαδάκη
Η Μέρκελ πατά το πόδι της στην Αθήνα και ο κόσμος τρελένεται… Και με το δίκιο του… Η Γερμανία τα τρία χρόνια της κρίσης έχει κερδοσκοπήσει απίστευτα εις βάρος της Ελλάδας. Με την υποκρισία και το απίστευτο λαϊκισμό στο εσωτερικό της, δανείζει πανάκριβα την “τεμπέλικη” Ελλάδα για να σώσει τις τράπεζες της Φρανκφούρτης, που ακόμη και σήμερα είναι εκτεθειμένες σε ελληνικά ομόλογα ύψους 41δισ. ευρώ. Δυστυχώς ο γερμανικός λαός δεν ξέρει ότι πληρώνει την Ελλάδα για να σωθούν οι τράπεζές του…

Σήμερα η Γερμανία είναι το 4ο Ράιχ που προσπαθεί να “καταπιεί” οικονομικά όλη την Ευρώπη. Το 3ο Ράιχ ωστόσο φέρθηκε πολύ καλύτερα στην Ελλάδα. Οι νεκροί στον πόλεμο, στο Δίστομο και τα Καλάβρυτα, αλλά ακόμη και οι νεκροί στην Κατοχή (η πείνα της Κατοχής εξάλλου δεν οφείλονταν μόνο στους ναζιστές του Χίτλερ αλλά και στους “συμμάχους” μας που μας άφησαν αβοήθητους) ήταν πολύ λιγότεροι από τους σημερινούς εξαθλιωμένους. Το 3ο Ράιχ εξάλλου είχε το θάρρος να σταθεί προσοχή μπροστά στους μαχητές του Ρούπελ(φωτο)… Αντιθέτως το 4ο Ράιχ της Μέρκελ έρχεται να επιθεωρήσει το προτεκτοράτο.

Μην βιαστούμε όμως να ρίξουμε το ανάθεμα στη Μέρκελ, ποιους να σεβαστεί η Μέρκελ και με ποιους να συνομίλησει; Με τους λαδιάρηδες ηγέτες της Ελλάδας; Με τους ηγέτες που τους έχει “τυλιγμένους” στη λίστα του Χριστοφοράκου της Siemens; Με τον Βενιζέλο που ήξερε για την λίστα της Λανγκάρντ και την έκρυβε επί τόσους μήνες; Με τους ηγέτες της χώρας που αγοράζανε υποβρύχια που γέρνανε από τη γερμανική HDW;

Το πρόβλημα της χώρας δεν είναι μόνο η Μέρκελ, είναι και το εγχώριο πολιτικό σύστημα. Πρωτίστως πρέπει να απαλλαγούμε από το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και στη συνέχεια και απο την Μέρκελ. Να απαλλαγείς από την Μέρκελ χωρίς πρώτα να έχεις διώξει τους λαδιάρηδες, ξέχνα το.

Σήμερα ως ιθαγενείς υποδεχόμαστε τον πραγματικό μας κυβερνήτη… Να είσαι υποτελής στη Μέρκελ, όπως  λειτουργεί το παγκόσμιο σύστημα, ίσως και να είναι αναπόφευχτο, να είσαι υποτελής στο τρίο Στούτζες του Σαμαρά, του Μπένι και του κυρ- Φώτη, πάει πολύ… Δεν έχεις όμως δικαιολογία, και ήξερες και τους ψήφισες… Υποδέξου τώρα και τη Μέρκελ.

ΥΓ : Τα tweets των ημερών
«Έβγαλε οδηγία ο Σαμαρας, όσοι την Τρίτη που θα ρθει η Μερκελ είμαστε Αεροδρόμιο-Μαξίμου-Σύνταγμα, να φοράμε παλιά ρούχα & να είμαστε σκυθρωποί»
«Μέρκελ την Τρίτη : όσοι είναι στο ευρώ ένα βήμα μπροστά! -επ Σαμαρά που πας;»
«Ξέρετε πόσο θα μας στοιχίσει η επίσκεψη της Μέρκελ; Καλύτερα να έπαιρνε ο Αντώνης ένα κουτί γλυκά και να πήγαινε αυτός..»
«Αν δείτε κάποιον να κάνει το κόκκινο χαλί στ αεροδρόμιο να πατήσει η Μέρκελ μην φωνάξετε το τρελάδικο να τον μαζέψει. Ο Τζήμερος θα ναι»
«Φυσικά και θα’ρθει η Μερκελ στην Αθήνα. Εσύ πριν αγοράσεις σπίτι, δεν το επισκέπτεσαι?»
«Να της πει κάποιος της Μέρκελ ότι έχουμε ζέστη εδώ, θα βράσει με το σακάκι βάτα και το παντελόνι.»
«Η Μέρκελ ζήτησε να συναντήσει και την Παπαρήγα, για να μιλήσουν για μόδα.»
«Η Ελληνική Κυβέρνηση ανακοινώνει ότι η Καγκελάριος Μέρκελ θα εκτεθεί σε δημόσιο προσκύνημα.»
«Τις βασικές λέξεις έχει μάθει η Μέρκελ για την επίσκεψη: “καλημέγα” – “καληζπέγα” – “εφκαριστώ” – “ντώσαμε”.»
«Ο πραγματικός λόγος που έρχεται η Μέρκελ στην Αθήνα είναι να δει αν η χωριάτικη σαλάτα του Κασσάμπαλη στο Βερολίνο είναι ορίτζιναλ ή μαϊμού»