Πάρκο : οι συζητήσεις τέλειωσαν… το θέμα όμως δεν ξεκαθάρισε – 4 απόψεις [video]

Μπορεί οι συζητήσεις για το θέμα της ανάπλασης του Πάρκου το τελευταίο διάστημα να ήταν και πολλές και έντονες, μπορεί η συζήτηση στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο να ήταν αναλυτική από μια, αλλά ατελέσφορη από την άλλη, υπο την έννοια ότι δεν αποφασίστηκε κάτι συγκεκριμένο, ωστόσο το θέμα δεν έχει τελειώσει…

Η “Κίνηση Πολιτών” για τη διάσωση του Πάρκου πολλάκις έχει αφήσει να εννοηθεί πως θα υπάρξει δυναμική κινητοποίηση την ημέρα της δημοπρασίας του έργου, ωστόσο το περισσότερο σημαντικό είναι ότι τα μέλη της “Κίνησης Πολιτών” δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο μια προσφυγής στο Συμβούλιο της Επικρατείας. To ΑγρίνιοCulture καταγράφει στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ της webtv του myagrinio.gr εκτός από τις διαφωνίες και τις προτάσεις για την ανάπλαση του πάρκου  τόσο των μελών της “Κίνησης Πολιτών”, όσο και από την πλευρά της μείζονος αντιπολίτευσης δήμου και της δημοτικής αρχής.

Για λογαριασμό της “Κίνησης Πολιτών” μιλούν στην webtv του myagrinio.gr ο Χρήστος Κατσιμπίνης, αρχιτέκτων, αλλά και ο Τηλέμαχος Αυδής, μαθηματικός. Επίσης για το θέμα τοποθετείται ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης δήμου Αγρινίου Νίκος Καζαντζής, ενώ ακόμη καταγράφονται και οι απόψεις του δημάρχου Αγρινίου Παύλου Μοσχολιού.

Ακριβώς λοιπόν επειδή το θέμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη, αφού μια ενδεχόμενη προσφυγή στο ΣτΕ θα “πάγωσει” την ανάπλαση έχει ενδιαφέρον εκτός από τις αντιρρήσεις, να προσέξει κανείς πως τα μέλης της “Κίνησης Πολιτών”, Χρ. Κατσιμπίνης και Τ. Αυδής, δείχνουν αρκετά έντονα την αγανάκτισή τους, για το γεγονός ότι δεν υπήρξε διαβούλευση για το θέμα, μάλιστα καταγγέλλουν τη δημοτική αρχή ως αυταρχική, ενώ από τα πυρά τους δεν ξεφεύγει ούτε μερίδα του τοπικού τύπου.

Δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό ρεπορτάζ στην webtv του myagrinio.gr