Λατρεία στη Ναύπακτο για τον εθελοντή δήμαρχο

Συνεχίζει ακάθεκτος τό έργο του ο Βασίλης Στάικος – Ο άνθρωπος που χαρακτηρίστηκε ως εθελοντής δήμαρχος συνεχίζει να συγκεντρώνει τα επαινετικά σχόλια των Ναυπάκτιων για τις μικρές αλλά με δικά του έξοδα παρεμβάσεις του σε όλη τη Ναύπακτο.

“Για όσους δεν θυμούνται ή δεν έχουν διαβάσει τις προηγούμενες αναρτήσεις μας, ο Βασίλης Στάικος, εθελοντικά με δικά του έξοδα – εργασία και υλικά – επιδιορθώνει οτιδήποτε στραβό βλέπει στην πόλη μας, με αυτεπιστασία.

Τα πεζοδρόμια στον Άγιο Δημήτριο, στο λιμάνι απέναντι από το Taste, στην Αγία Παρασκευή, η βρύση μπροστά από το ΚΤΕΛ, τα κάγκελα και το σκαλί στο Στενοπάζαρο είναι λίγα από τα σημεία στα οποία έχει παρέμβει ο Βασίλης Στάικος μέχρι σήμερα. Η εθελοντική του προσφορά έχει προβληματίσει μερικούς. Ακούσαμε μάλιστα μερικούς συμπολίτες μας να τον κατακρίνουν και να αναρωτιούνται πως εκτελεί τις εργασίες αυτές χωρίς άδεια και απορούν μάλιστα με την ανοχή του Δήμου και της Αστυνομίας που δεν τον συλλαμβάνει ενώ εκτελεί εργασίες χωρίς κάποια σχετική άδεια.

Μα τι άλλο θα ακούσουμε σε αυτή την πόλη. Αντί να είμαστε ευγνώμονες στον αγαπητό Βασίλη, του τα σέρνουμε κιόλας; Αυτό που θα περιμέναμε εμείς τουλάχιστον, είναι ο Δήμος να κάνει μια εκδήλωση για να τον τιμήσει για την προσφορά του.”
Πηγή:nafsclick.blogspot.gr

Βίντεο:Ζωή Δενδραμή