14 δευτερόλεπτα…. [video]

Μετά από σχεδόν 4 μήνες στο κοινοβούλιο για πρώτη φορά ακούσαμε από του βήματος της βουλής τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Χρυσής Αυγής Κώστα Μπαρμπαρούση να μιλά. 14 ολόκληρα δευτερόλεπτα… κράτησε η ομιλία του βουλευτή που ζήτησε την άρση της βουλευτικής του ασυλίας για την κατηγορία της αντιποίησης αρχής για τα γεγονότα στην λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου. Το μόνο που είχε να πεί ήταν πως όσα του καταλογίζουν είναι αστεία και πως η Χ.Α κινειταί στα πλαίσια της… νομιμότητας. Πριν όμως ενοχληθεί κανείς απο τον ισχυρισμό αυτό, ας ακούσει και την επίσημη γραμμή του κόμματος και τότε σίγουρα θα γελάσει….

Για το θέμα της άρσης της ασυλίας των βουλευτών της ΧΑ ο …λαλίστατος αιτωλοακαρνάνας βουλευτής δεν είχε το χρόνο να αναλύσει την θέση του κόμματος… Αυτό το έκανε ο Ηλίας Κασιδιάρης διαβάζοντας ένα απόσπασμα από τα πρωτόκολλα της Σιών(!) του περασμένου αιώνα (συγκεκριμένα ένα απόσπασμα που γράφτηκε το 1903!), όπου υποστήριξε ότι ξένα κέντρα εξουσίας υποκινούν την άρση της ασυλίας των βουλευτών του κόμματος του.

Δηλαδή το 1903 οι σοφοί της Σιών προέβλεπαν και προκαθόριζαν πως το “σύστημα” το 2012 θα αντιμετωπίσει την Χρυσή Αυγή… Μάλλον στην Χ.Α χρειάζονται εντατικά μαθήματα από τον Λιακόπουλο…