Χρήστος Μπάλλας: “Τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα”

Ο Χρήστος Μπάλλας είναι ένα από τα καινούργια πρόσωπα του Α.Ο. Αγρινίου στην Γ’ Εθνική. Ο Πρεβεζάνος σέντερ που αποκτήθηκε για να δώσει λύσεις στην άμυνα και στην επίθεση κάτω από το καλάθι και μέχρι στιγμής τα πηγαίνει περίφημα μίλησε στην “Συνείδηση” για τους λόγους που αποδέχθηκε την πρόταση της ομάδας καθώς και για τις πρώτες εντυπώσεις του.

Για ποιους λόγους αποδέχτηκες την πρόταση του ΑΟΑ;
Δέχτηκα την πρόταση γρήγορα καθώς γνώριζα πως το σωματείο είναι από τα πλέον ελάχιστα “νοικοκυρεμένα” στις εθνικές κατηγορίες και πως γίνετε μια προσπάθεια από πλευρά διοίκησης για κάτι καλό. Επίσης η παραμονή ποιοτικών και έμπειρων παικτών συνέβαλε σημαντικά.

Ποιες είναι οι δυσκολίες που συνάντησες στην αρχή της παρουσίας σου στην ομάδα;
Η αλήθεια είναι πως στην αρχή υπήρξαν κάποιες δυσκολίες προσωπικά στο αγωνιστικό κομμάτι καθώς προερχόμουν από μπασκετική αδράνεια πολλών μηνών αλλά έχω επανέλθει σε μεγάλο βαθμό με την βοήθεια του προπονητή των συμπαικτών μου αλλά και κάποια άτομα της διοίκησης.

Πώς βλέπεις την παρουσία της ομάδας μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα;
Είναι ακόμη νωρίς για συμπεράσματα αλλά αυτό που ξέρω είναι πως είμαστε ανταγωνιστική ομάδα και θα παλέψουμε για την νίκη σε κάθε αγώνα.

Οι δικοί σου στόχοι για τώρα και το μέλλον;
Προς το παρών προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα καθώς γνωρίζω πως μέσο αυτής θα βελτιωθώ. Όσο αναφορά το μέλλον εξαρτάται από πολλούς παράγοντες οπότε δεν γνωρίζω.

Ποιους βλέπεις φαβορί για την άνοδο από τη Γ’, στη Β’ Εθνική και ποιοι θα παλέψουν για την παραμονή;
Δεν γνωρίζω καλά την κατηγορία όμως πιστεύω πως είμαστε μια ομάδα που έχει ως στόχο την νίκη σε κάθε αγώνα, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανένα χωρίς φυσικά να υποτιμώ κανένα αντίπαλο . Είναι νωρίς ακόμη για να ξέρω τις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή.

Είσαι ευχαριστημένος από την ομάδα; Βρήκες αυτά που περίμενες;
Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα η διοίκηση είναι κοντά μας και δίνει λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει. Το βασικότερο όλων για εμένα είναι το καλό κλίμα στην ομάδα κάτι το οποίο θα μας βοηθήσει όλους για την συνέχεια. Βέβαια όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος οπότε ο χρόνος θα δείξει.

πηγή: Μιχάλης Σταμουλάκης από το basketworld.gr