“Λέσχη του Βιβλίου”: Πρόγραμμα εκδηλώσεων Νοεμβρίου

Η “Λέσχη του βιβλίου” ιδρύθηκε το 1959 από τον Παναγιώτη Μοσχονά, ο οποίος φυλακίστηκε το 1967 από το δικτατορικό καθεστώς. Επανιδρύθηκε το 1973 και λειτουργεί ανελλιπώς μέχρι σήμερα υπό την διεύθυνση της κυρίας Αλεξάνδρας Μοσχονά. Εκτός από την εμπορική δραστηριότητα που είναι το μέσο τροφοδότησης του βιβλιοπωλείου, η “λέσχη του βιβλίου” αποτέλεσε χώρο ελεύθερης έκφρασης, τόπο διαλόγου και γόνιμης αντιπαράθεσης.
Σε αυτό το κλίμα συνεχίζουμε τους κύκλους εκδηλώσεων, όπως και πέρυσι, με την προσδοκία ότι θα αποτελέσουν εφαλτήριο αντίστασης στη γενική κατάπτωση που βιώνουμε οι περισσότεροι αυτόν τον καιρό.
Ξεκινάμε τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 6:30 με τον κύριο Χρήστο Σκαμνέλο, ψυχίατρο του Κέντρου Ψυχικής Υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου, ο οποίος θα εισηγηθεί το θέμα “Ο τρόπος που επηρεάζει η σεξουαλικότητα τις σχέσεις μας”.
Ακολούθως, στις 26 Νοεμβρίου 2012, ημέρα Δευτέρα και ώρα 6:30, η Δρ Αθανασία Δημητρίου, ψυχολόγος, διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής, στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αιτ/νίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» θα αναπτύξει το θέμα “Οικογένεια, παιδί και ναρκωτικά”.