Εθελοντές βάφουν το Δημοτικό Σχολείο Σταμνάς

Στο πλαίσιο των εθελοντικών δράσεων , η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση για το περιβάλλον και τον πολιτισμό Πράσινο + Μπλε , πραγματοποίη-σε μια ακόμα εξόρμηση. Αυτή τη φορά στη Σταμνά του Δήμου Μεσολογγίου.

Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου 20 Οκτωβρίου, οι αίθουσες «παραδόθηκαν» στα χέρια των εθελοντών και άλλαξαν χρώμα.Στην «μικρή γιορτή», με ιδιαίτερη χαρά συμμετείχαν οι μικροί μαθητές, που έδωσαν τη δικιά τους ξεχωριστή πινελιά στο Σχολείο τους. Με την καθοδήγηση του Διευθυντή του σχολείου κου Καρακάση Γιώργου και μέσα από τις δεξιό-τητες του καθενός, οι μικτοί μαθητές συνέβαλαν σημαντικά με τον τρόπο τους ώστε το Σχολείο τους να παρουσιάζει μια άλλη όψη την Δευτέρα που άρχισαν και πάλι τα μαθήματα. Με την δράση αυτή ολοκληρώθηκε ο κύκλος «Χρωματίζουμε το μέλλον των παιδιών», που κράτησε πάνω από τρία χρόνια και είχε σαν στόχευση την ανάδειξη του εθελοντισμού και αποτέλεσμα το βάψιμο περισσότερων των δέκα Σχολείων στο νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Η ΜΚΟ Πράσινο +Μπλε, θα ήθελε να ευχαριστήσει για μία ακόμη φορά όλους τους εθελοντές που βοήθησαν στην όλη προσπάθεια και ιδιαίτερα την εταιρία ΒΙΒΕΧΡΩΜ που διέθετε κάθε φορά, δωρεάν τα χρώματα.

πηγή : Πράσινο +Μπλε