Η διοίκηση καλείται να απαντήσει στο δίλλημμα Μητρόπουλου “ή εγώ ή αυτός;”

Να απολογηθεί ενώπιον της διοίκησης κλήθηκε ο μέσος του Παναιτωλικού Παύλος Μητρόπουλος που είχε έντονο διάλογο με τον Νίκο Καραγεωργίου μετά το τέλος της κυριακάτικης προπόνησης ενώ σήμερα δεν προπονήθηκε με την ομάδα. Την ίδια ώρα ο ποδοσφαιριστής φέρεται να δηλώνει πως δεν μπορεί να συνεργαστεί άλλο με τον Νίκο Καραγεωργίου.

Το πρόβλημα αυτό έρχεται να προστεθεί σε μια στιγμή που η απώλεια παικτών από το αρχικό ρόστερ πτου Παναιτωλικού (Μουμίν, Κουτρομάνος, Ντιμπαλά, Κίτσας) έχει αρχίσει να φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Το δίλλημμα το οποίο φαίνεται ότι βάζει ο Μητρόπουλος, εκτιμάται ότι είναι πιθανό να οδηγήσει στην αποπομπή του Νίκου Καραγεωργίου.

Το λόγο πλέον έχει η διοίκηση που πρέπει να συμβιβάσει τα πράγματα και εκτιμήσει την συμπεριφορά και των δύο. Ωστόσο θα πρέπει να σημειώσουμε την εμφανή διαφορά που υπάρχει όταν ο Μητρόπουλος ενώ έχει κληθεί σε απολογία κάνει αφειδώς δηλώσεις σε αθλητικά site και από την άλλη του Νίκου Καραγεωργίου όταν ρωτήθηκε στη συνέντευξη τύπου μετά το ματς με τον Πανσερραϊκό προτίμησε να μην δώσει λεπτομέριες για την διένεξή του με τον ποδοσφαιριστή.