Μητρόπουλος : ”Δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι”

Ενώ ο Νίκος Καραγεωργίου στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανσερραϊκό δεν θέλησε να δώσει λεπτομέριες για το συμβάν με τον Μητρόπουλο, ο παοδασφαιριστής του Παναιτωλικού σε δηλώσεις του στο Panaitolikos1926.GR ρίχνει την ευθύνη στον Νίκο Καραγεωργίου κάνοντας λόγο για έλλειψη εμπιστοσύνης από μέρους του.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του στο Panaitolikos1926.GR , η ιστορία έχει ως εξής:
Στην αρχή της χρονιάς, όπως όλοι γνωρίζουμε, είχε πρόταση από την ΑΕΚ και χωρίς να το σκεφτεί ζήτησε από τους ανθρώπους του δικέφαλου να μιλήσουν με την διοίκηση του Παναιτωλικού, δείχνοντας έτσι ότι ποτέ δεν θέλησε να φύγει χωρίς να ‘’κερδίσει’’ κάτι ο Παναιτωλικός . Μάλιστα, όπως μας αποκάλυψε ο ποδοσφαιριστής, έμεινε με μείωση αποδοχών, κάτι που θα μπορούσε να μην είχε κάνει αν ήθελε να φύγει από τα καναρίνια . Δεν είχε κανένα πρόβλημα να μείνει και να βοηθήσει τον Παναιτωλικό να ανέβει στην Super League .

Ο προπονητής του Παναιτωλικού σε συζητήσεις που είχε μαζί του έδειχνε συνεχώς πόσο τον πιστεύει και θέλει να μείνει στην ομάδα . Όλα αυτά όμως έμειναν στα λόγια αφού ο Καραγεωργίου είχε πολλά παράπονα από αυτόν και δεν έδειξε να τον εμπιστεύεται όπως έλεγε.

Μάλιστα πολλές φορές τον χρησιμοποιούσε και σε άλλες θέσεις ενώ συνέχεια του φώναζε, με αποτέλεσμα να μην αποδίδει όπως ήθελε και ο ίδιος. Αυτή ήταν και η αιτία που αποφάσισε να μιλήσει στον προπονητή του μετά το παιχνίδι του κυπέλλου.

Ο ίδιος δήλωσε πως θέλει να τον εμπιστευτεί περισσότερο, κάτι όμως που στράβωσε τον Καραγεωργίου με αποτέλεσμα να μην τον υπολογίζει για την βασική ενδεκάδα στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Αυτό έφερε στα όρια του τον παίκτη πράγμα που έσπασε το γυαλί ανάμεσα στις δύο πλευρές. Όπως όλα δείχνουν ,είναι εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο να συνεργαστούν ξανά οι δύο πλευρές μιας και τα παράπονα του ποδοσφαιριστή είναι πάρα πολλά . Ο Μητρόπουλος είναι απογοητευμένος με τα όσα έχουν γίνει διότι δεν μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα δυνατά σύμφωνα με τις δυνατότητές του.

Οι καταστάσεις όμως όπως μας δήλωσε τον έχουν αναγκάσει να βρίσκεται σε αυτή την θέση κάτι που τον έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ .Έμεινε στην ομάδα για να γίνει ο πρωταγωνιστής στην άνοδο και ηγέτης σε αυτή την ομάδα. Δήλωσε πιστός σε αυτή αλλά όπως λέει δεν ευθύνεται αυτός για όσα έχουν γίνει.