Μητρόπουλος : «Δεν παίζω με Καραγεωργίου» – «Δεν είμαι το… κακό παιδί που διαρρέεται πως είμαι»

Ο Παύλος Μητρόπουλος σε όλους τους τόνους τονίζει πως δεν έχει πρόβλημα με τον Παναιτωλικό και τη διοίκησή του, αλλά με τον προπονητή του.

Αναλυτικά η δήλωσή του στη «SportDay»:
Από την Κυριακή έδειχνε πως στο Αγρίνιο κάτι τρέχει με τον Παύλο Μητρόπουλο. Ο 22χρονος μέσος έμεινε εκτός αποστολής του αγώνα με τον Πανσερραϊκό, είδε το ματς από την εξέδρα και πλέον είναι ορατό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει.

Κι αυτό γιατί οι σχέσεις του με τον Νίκο Καραγεωργίου έχουν οδηγηθεί στα άκρα. Ο νεαρός ζήτησε ουσιαστικά να φύγει και μίλησε για αυτό στη «SportDay». «Δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα με τον Παναιτωλικό, την ομάδα δηλαδή, ούτε με τη διοίκηση, τον κύριο Κωστούλα, τον κύριο Μπελεβώνη αλλά και τον κόσμο. Πραγματικά. Το πρόβλημα είναι με τον κόουτς. Οσο καιρό παραμένει στην ομάδα δεν θέλω να παίζω. Δεν είμαι το… κακό παιδί που διαρρέεται πως είμαι», είπε χαρακτηριστικά. Πλέον θα υπάρξει άμεσα συνάντηση μεταξύ του ποδοσφαιριστή και του προέδρου των «καναρινιών».
Από την πλευρά της διοίκησης αναμένεται να του πουν πως θα αποχωρήσει, αν προηγουμένως φέρει πρόταση που να ικανοποιεί την ομάδα. Αν θυμηθούμε το καλοκαίρι, όταν υπήρξε το φλερτ με την ΑΕΚ, και η μία πλευρά ήταν διατεθειμένη να αφήσει τον παίκτη, αν εκείνος το επιθυμούσε, αρκεί να ικανοποιούνταν οι απαιτήσεις της -απολύτως λογικό, καθώς ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο έως το 2014-. Αλλά ούτε ο ίδιος ήθελε να αποχωρήσει χωρίς να αποκομίσει ο σύλλογος οφέλη.
Τόσο οι Κωστούλας, Μπελεβώνης όσο και ο Μητρόπουλος έχουν αποδείξει πως δεν είναι άνθρωποι που θέλουν να τραβούν τις καταστάσεις στα άκρα, και πλέον μέσω των συζητήσεων που θα γίνουν θα αναζητηθεί η «χρυσή τομή», για το καλό όλων στο Αγρίνιο.