Καραγεωργίου : Μας στενοχωρεί η ισοπαλία

Στο κακό αγωνιστικό πρόσωπο του Παναιτωλικού στάθηκε ο προπονητής του Παναιτωλικού, Νίκος Καραγεωργίου.
Ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου, δήλωσε μετά το 0-0 με την Αναγέννηση Επανομής: «Έγινε ένας πολύ κακός αγώνας. Νομίζω, αν ήμουν φίλαθλος δεν θα έμενα ικανοποιημένος. Σʼ αυτό έπαιξαν ρόλο οι δυο ομάδες, ο διαιτητής και το τερέν του γηπέδου που ήταν πολύ κακο. Είχαμε στιγμές για να πετύχουμε ένα γκολ που θα άνοιγε το παιχνίδι και θα ήταν πιο όμορφο.

Ήταν δυνατό παιχνίδι και θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ και στο πρώτο και στο δεύτερο, όμως δεν ήρθε. Δυστυχώς ψάχνουμε το γκολ. Μας στενοχωρεί η ισοπαλία , αλλά βλέπουμε στο πρωτάθλημα δεν έχουμε σταθερότητα. Η συνέχεια είναι δύσκολη, έχουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας και στη συνέχεια δυο εκτός. Χάσαμε τη νίκη για να φτάσουμε ψηλότερα».
Τέλος για την αλλαγή του τραυματία Μπακάκη και την οπισθοχώρηση του Μύγα και της ομάδας στο δεύτερο μέρος, επισήμανε: «Δεν έχουμε εναλλακτικές λύσεις στα μπακ. Σημαντική απώλεια του Μπακάκη, ο Μύγας οπισθοχώρησε αναγκαστικά. Η απόδοση στο δεύτερο μέρος, έχει να κάνει με το άγχος των ποδοσφαιριστών, προκειμένου να έρθει η νίκη, να αποδίδουν καλά και να κρατάμε σταθερό ρυθμό. Δείξαμε επιπολαιότητα στο δεύτερο μέρος». Τέλος ευχήθηκε καλή συνέχεια στην Αναγέννηση Επανομής και στο Σπύρο Μπαξεβάνο.

Ο Γιώργος Κούσας μίλησε για άναρχο παιχνίδι… Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός σημείωσε: «Ήρθαμε να πάρουμε το παιχνίδι, γιατί χρειαζόμασταν τους τρεις βαθμούς. Δεν πιάσαμε καλή απόδοση. Έχουμε σοβαρό πρόβλημα να δημιουργήσουμε φάσεις για γκολ, αφού όλες οι ομάδες κλείνονται πίσω, όχι ότι αυτό αποτελεί δικαιολογία. Είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο και ένα δοκάρι.Στο δεύτερο μέρος παίξαμε άναρχα, με μεγάλες μπαλιές. Θα προσπαθήσουμε πολύ γιʼ αυτό, καθώς μόνο αυτό μας λείπει, όταν δεν πετυχαίνουμε γκολ. Αγχωνόμαστε, δεν υπάρχει ηρεμία. Με το γκολ ίσως παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο».

πηγή : flnews.gr