Στηρίζει Καραγεωργίου

Υπομονή μάλλον μέχρι τον Ιανουάριο θα πρέπει να κάνουν οι φίλοι του Παναιτωλικού για να δουν την ομάδα τους βελτιωμένη μεσοεπιθετικά. Στον Παναιτωλικό δεν θέτουν ακόμα θέμα προπονητή.

Λύσεις δεν υπάρχουν, ενώ και η διοίκηση παρά τις πιέσεις που δέχεται, μετά την εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) με την ουραγό Αναγέννηση Επανομής διέρρεε ότι δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του Νίκου Καραγεωργίου.
Το κλίμα, βέβαια, μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα δεν είναι καθόλου καλό και η ομάδα του Αγρινίου θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα της την Κυριακή (18/11) απέναντι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών για να μην δει την ψαλίδα από τις τρεις πρώτες θέσεις να μεγαλώνει.

Γνώριμο ξεκίνημα για Παναιτωλικό
Ο Παναιτωλικός και τη σεζόν 2009-10 είχε κάνει εξίσου άσχημο ξεκίνημα στη Football League

Η συγκομιδή των 10 πόντων σε 8 αγώνες είναι, σίγουρα, απογοητευτική για την ομάδα του Αγρινίου. Ωστόσο, το μουδιασμένο ξεκίνημα δεν είναι άγνωστο για τους «κυανοκίτρινους».Αν και πέρυσι στη Super League ο Παναιτωλικός είχε 11 πόντους και τη σεζόν 2010-11, οπότε πρωταγωνίστησε, είχε 17, την προηγούμενη (2009-10) η συγκομιδή ήταν χειρότερη από τη φετινή, δηλαδή 9 βαθμοί. Ωστόσο, από την 9η αγωνιστική τα «καναρίνια» έδειξαν να βρίσκουν τα πατήματά τους και «έχτισαν» αήττητο σερί επτά αγώνων (4-3-0), ενώ τερμάτισαν στην 7η θέση.

πηγή : Flnews.gr