Το… ψάχνουν για τον Μητρόπουλο σε Αγρίνιο

Μπορεί να συνεχίζει να προπονείται με την ομάδα Νέων, ωστόσο ο Παύλος Μητρόπουλος δεν έχει τελειώσει ακόμα για τον Παναιτωλικό. Ο 22χρονος μέσος, μετά τις δηλώσεις που έκανε κατά του Νίκου Καραγεωργίου και την απολογία του στη διοίκηση της ΠΑΕ, έχει τεθεί στο περιθώριο και δεν υπολογίζεται από τον έμπειρο τεχνικό. Τουλάχιστον τη δεδομένη στιγμή, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως γίνονται κάποιες προσπάθειες να αντιστραφεί το κλίμα, να ρίξουν αμφότερες οι πλευρές νερό στο κρασί τους και ο Μητρόπουλος, που αποτελεί περιουσιακό στοιχείο των Αγρινιωτών, να επανέλθει σταδιακά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Στο μεταγραφικό πεδίο τώρα, μετά τα ονόματα των Λεάλ και Τζούνιορ, που γνωρίζει ο Νίκος Καραγεωργίου από την κοινή τους παρουσία στον Εργοτέλη, κυκλοφόρησε και αυτό του Βολιβιανού, πρώην μέσου του Άρη, Νάτσο Γκαρσία. Το δεδομένο είναι πως οι Αγρινιώτες θα κινηθούν δραστήρια τον Γενάρη για την ενίσχυση της μεσαίας και επιθετικής γραμμής.

Τέλος, χαρακτήρα τελικού, που μπορεί να κρίνει πολλά, έχει το παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών την Κυριακή. Το δυσάρεστο για την ομάδα και τους παίκτες, είναι πως οι οργανωμένοι εξακολουθούν να απέχουν από τις εντός έδρας αναμετρήσεις…

πηγή : mikriliga.com