Ψήφισαν τις απολύσεις λέει το η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Αιτωλοακαρνανίας το ψήφισμα του περιφερειακού

Έντονη κριτική στην στάση του Απόστολου Κατσιφάρα και της παράταξης του αλλά και της παράταξης του Γιώργου Παπαναστασίου, ασκεί με ανακοίνωσή του το Νομαρχιακό Τμήμα Αιτωλοακαρνανίας της ΑΔΕΔΥ. Η ΑΔΕΔΥ δηλώνει πως το περιφερειακό συμβούλιο ψήφισε τις απολύσεις, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν προκύπτει ούτε από το ψήφισμα του περιφερειακού συμβουλίου και την δήλωση της περιφέρφειας πως θα καταθέσει προσφυγή για να κηρυχθούν αντισυνταγματικές οι διατάξεις του πολυνομοσχεδίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Απαράδεκτη ήταν η στάση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, της πλειοψηφίας των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας και των μελών της παράταξης του κ. Γ. Παπαναστασίου, που στην προχθεσινή ψηφοφορία 15-11-2012, το Περιφερειακό Συμβούλιο ΨΗΦΙΣΕ την ΑΠΟΛΥΣΗ των συναδέλφων υπαλλήλων, παρά τις εκκλήσεις ΟΛΩΝ των σωματείων εργαζομένων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Οι Εργαζόμενοι της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με το ψήφισμά τους ζήτησαν τουλάχιστον οι ΤΙΜΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ που απαρτίζουν το Περιφερειακό Συμβούλιο της Π.Δ.Ε. να ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ καμία ΑΠΟΛΥΣΗ εργαζόμενου. Κρίνοντας λοιπόν ΕΞ ιδίων τα αλλότρια δεν είχαν ΚΑΝΕΝΑΝ ενδοιασμό να απολύσουν εργαζόμενους.