Το comeback του Παναιτωλικού στο κόλπο της ανόδου [pics + HDvideo]

Ο Παναιτωλικός κατάφερε να πάρει τη νίκη 1-0 κόντρα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών με το γκολ του Φαβάλι στο 20′ και μπήκε στο κόλπο της ανόδου. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το «τρίποντο» και να φτάσουν τους 13 βαθμούς, δυο λιγότερους από τους φιλοξενούμενους (15 βαθμούς), οι οποίοι έπεσαν από το ρετιρέ της βαθμολογίας.

Δείτε στην webtv του myagrinio.gr στιγμιότυπα του αγώνα και τις δηλώσεις του Ν. Καραγεωργίου

Ως νίκη ψυχολογίας αλλά και ουσίας καταγράφεται αυτή η νίκη του Παναιτωλικού επί της Αναγέννησης Γιαννιτσών καθώς θα φανεί πολύ κρίσιμη για την συνέχεια μιας και η ομάδφα του Αγρινίου έχει μπροστά της δύο δύσκολα εκτός έδρας ματς με Ολυμπιακό Βόλου και Δόξα Δράμας. O Παναιτωλικός έβγαλε την ποιότητα του στο αγωνιστικό χώρο κάτι που χρειάζονταν και στα προηγούμενα ματς και δεν το έκανε. Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες μέρες μετά από αυτόν τον αγώνα.

Ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και ευτύχησε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 20’ με τον Φαβάλι, έπειτα από γύρισμα του Καμαρά από τα δεξιά. Μάλιστα, τέσσερα λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, όταν ο Καμαρά με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, καθώς οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βρουν τους διαδρόμους προς την εστία του Τακίδη, ωστόσο, οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν δυνατοί στην αμυντική τους λειτουργία και κατάφεραν να αποκρούσουν όλες τις… επιθέσεις της Αναγέννησης.

Ν. Καραγεωργίου : «Χωρίς τη βοήθεια του κόσμου είναι πολύ δύσκολο να πετύχουμε το στόχο μας»

Οι συνθέσεις:
Παναιτωλικός (Νίκος Καραγεωργίου): Τακίδης, Πασάς, Γκόλιας, Ιωάννου, Ακουάρο, Κούσας, Μπογκντάνοβιτς, Γιάνεφ, Σφακιανάκης, Φαβάλι, Καμαρά.
Αναγέννηση Γιαννιτσών (Νίκος Παναγιωτίδης):Λαμπάκης, Σερέτης, Τσίαμης, Στεργίδης, Χατζόγλου, Ντε Παούλα, Ιορδανίδης, Ταβάρες, Στεφανίδης, Νταντίδης, Σκέμπης.
Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)
Βοηθοί: Τσακνάκης, Νατσιούλας (Λάρισας)

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:
Παναχαϊκή-Πανσερραϊκος 0-0
Θρασύβουλος-Καλλιθέα 0-0
Βύζας Μεγάρων-Εργοτέλης 1-1 (10′ Ντιαλό – 20′ Γρομιτσάρης «αυτογκόλ»)
Καβάλα-Ηρακλής Ψαχνών 0-0
Εθνικός Γαζώρου-Αναγέννηση Επανομής 1-0 (88′ Γκόγκας)
ΑΕΛ Καλλονής-Απόλλων Σμύρνης 0-2 (53′ Κατσίκης, 85′ Μανιάς)
Ηρακλής-Πιερικός 3-0 (11′ Φερνάντεζ, 58′ Στεφανίδης, 81′ Τζοβέ)
Νίκη Βόλου-Λάρισα 18:30