Ο Σταμάτης Σπανουδάκης σε εκδήλωση για το εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» νομού Αιτωλοακαρνανίας Μεσολόγγι – Αγρίνιο για άτομα με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες, με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με αναπηρία διοργανώνει εκδήλωση με καλεσμένο το συνθέτη κ. Σταμάτη Σπανουδάκη. Θέμα: «Ελλάδα, Χριστός και αδύναμος άνθρωπος».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την 1η Δεκεμβρίου 2012, ημέρα Σάββατο και ώρα 7 μ.μ. στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου (Γ.Ε.Α.)

Εκ μέρους του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» θα απευθύνει χαιρετισμό η κυρία Μαρία Χρονοπούλου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Η χορωδία των εκπαιδευομένων νέων θα αποδώσει πέντε τραγούδια Ελλήνων συνθετών. Στο πιάνο θα συνοδεύει η κυρία Νικολίνα Σταματοπούλου. Ο συνθέτης Σταμάτης Σπανουδάκης κατά την διάρκεια της ομιλίας του θα παρουσιάσει μουσικές στιγμές από το έργο του με video wall, ενώ ο ίδιος με την κιθάρα του θα θυμίσει κάποια τραγούδια του. Το συνθέτη θα συνοδεύουν: η κυρία Στελίνα Κονιτοπούλου στο τραγούδι και ο κύριος Νίκος Μάκαρης στο βιολί.

Είσοδος ελεύθερη