Εντοπίστηκε στο Αγρίνιο ο “χρυσοδάκτυλος” των κοσμηματοπωλείων

Ένας 37χρονος Έλληνας, έχοντας ως “βάση” του το Ἂγρίνιο, όπου διαμένει, εξορμούσε… στα κοσμηματοπωλεία της χώρας και έκλεβε χρυσαφικά.

Οι κλοπές γίνονταν πίσω από την πλάτη των ιδιοκτητών, που νόμιζαν ότι ο 37χρονος ήταν πελάτης του κοσμηματοπωλείου.Σύμφωνα με την αστυνομία, με τη μέθοδο αυτή ο 37χρονος έκλεψε τέσσερα χρυσοχοεία, από τα οποία αφαίρεσε χρυσαφικά συνολικής αξίας 6.100 ευρώ.Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εξιχνίασαν τέσσερις κλοπές σε κοσμηματοπωλεία, δύο στα Τρίκαλα και από μια στην Καρδίτσα και στην Πτολεμαΐδα, οι οποίες διαπράχθηκαν μέσα στο Νοέμβριο.

Ωστόσο, η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται, καθώς εκτιμάται ότι ο 37χρονος είχε “χτυπήσει” κοσμηματοπωλεία και σε άλλες περιοχές της χώρας.Ο ”χρυσοδάκτυλος” κλέφτης δεν συνελήφθη, λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ η αστυνομία αναζητά έναν Αλβανό, αγνώστων στοιχείων, στον οποίο ο 37χρονος φέρεται να πούλησε κλοπιμαία.

Σημειώνεται, ότι οι διωκτικές αρχές σχημάτισαν δικογραφία, σε βάρος του 37χρονου για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, καθώς και σε βάρος του Αλβανού για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, την οποία διαβίβασαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Τρικάλων.

πηγή : directnews.gr