Ετοιμάζουν χτυπήματα στον Παναιτωλικό!

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η μεταγραφική ενίσχυση του Παναιτωλικού σε όλες τις γραμμές τον φετινό χειμώνα, καθώς τα δεδομένα έχουν διαφοροποιηθεί αρκετά από το καλοκαίρι. Ο Νίκος Καραγεωργίου έχει πάρει το “πράσινο φως” από τη διοίκηση για να κάνει τις κινήσεις που θεωρεί απαραίτητες και η πρώτη εξ αυτών, θα είναι, εκτός απροόπτου, η απόκτηση του Σέρχιο Λεάλ. Ο Ουρουγουανός φορ, που είχε απασχολήσει τους Αγρινιώτες και το καλοκαίρι, πριν καταλήξει στην Ντεπορτίβο Κάλι, δεν έχει βρει αυτό που θέλει στην ομάδα της Κολομβίας κι έτσι, το πιθανότερο σενάριο είναι να συνεργαστεί ξανά με τον Νίκο Καραγεωργίου (γνωρίζονται από τον Εργοτέλη).

Εκτός αυτού όμως, σενάρια που έχουν αναπτυχθεί στο Αγρίνιο, αναφέρουν πως η διοίκηση του Παναιτωλικού έχει αναπτύξει δίαυλο επικοινωνίας με τους Βλάνταν Ίβιτς και Δημήτρη Πετκάκη. Ο 35χρονος Σέρβος μέσος, που βρίσκεται στη χώρα του, με την προοπτική να γίνει προπονητής, δεν αποκλείεται να αναθεωρήσει την άποψή του και να επιστρέψει στη χώρα μας (μετά την ΑΕΚ, τον Άρη και τον ΠΑΟΚ) για λογαριασμό του Παναιτωλικού.

Όσο για τον 29χρονο Θεσσαλονικό μπακ, που απο το καλοκαίρι βρίσκεται στην Κύπρο και στην ΑΕ Πάφου, αποτελεί μια πολύ καλή λύση για τα μετόπισθεν, καθώς διαθέτει καλή γνώση της κατηγορίας (ελέω Καλαμαριάς, Βέροιας και Καβάλας), ενώ πέρσι έπαιξε στη Σούπερ Λίγκα με τον Πανιώνιο. Οι Αγρινοώτες φέρονται να έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τους δυο παίκτες και οι εξελίξεις αναμένονται το επόμενο διάστημα…

πηγή : mikriliga.com