Θα θρηνήσετε θύματα

Εντάξει το είδαμε κι αυτό… Ο εκπρόσωπος της Χ.Α. Η. Κασιδιάρης με την εξής φράση «Θα έχεις εδώ πέρα νεκρούς, σου δίνω τον λόγο μου θα έχεις» «προειδοποίησε» αξιωματικό της Αστυνομίας, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για αποφυγή επεισοδίων, κατά την αποψινή παρουσία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής σε εκδήλωση στη Χερσόνησο της Κρήτης.

Ο Ηλίας σαν δημοκρατικό “ον” δεν μπορεί να ακούσει αντίλογο και αντιδράσεις για το προδευτικότατο κατά τ άλλα κόμμα του.

Και ύστερα τόνισε ότι μόνο με τη Χρυσή Αυγή συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Επειδή, υποστήριξε, είναι το μοναδικό πολιτικό κόμμα στην Ελλάδα που επιτρέπεται να γίνονται εις βάρος του αντισυγκεντρώσεις επειδή είναι η μοναδική πραγματική ελληνική φωνή που λέει την αλήθεια και θα ξεβρωμίσει αυτόν τον τόπο…

Απλά όταν θα ξεβρωμίζετε τον τόπο, με νεκρούς (όπως προειδοποιήσατε χθες το βράδυ)  γιατί άλλο τρόπο δεν έχετε,  μην αφήσετε κανέναν αντιφρονούντα ζωντανό…Καλά για ξένους δεν το συζητώ, ούτε για τουρισμό να μην έρχονται οι βρωμιάρηδες…Μόνο το γνήσιο, ελληνικό αθάνατο αίμα να κατοικεί στον Ελλαδικό χώρο..

Έσσεται Ήμαρ…

Γ.Κ.