Θύμα απάτης γνωστός Ναυπάκτιος επιχειρηματίας

Έγινε και αυτό. Επιχειρηματίας της Ναυπακτίας έπεσε θύμα απατεώνων και μάλιστα κατοίκων της Ναυπάκτου.Όλα ξεκίνησαν την παραμονή των Χριστουγέννων όταν μια ομάδα από τρεις νεαρούς επισκεπτόταν καταστήματα της παραλίας του Γριμπόβου και με το πρόσχημα ότι ένας εξ αυτών ήταν γιος του γνωστού επιχειρηματία, ζητούσε λεφτά από τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων και τους θαμώνες.

Όπως έλεγε ήταν φαντάρος και μόλις είχε πάρει άδεια να επιστρέψει στη γενέτειρά του. Όμως ο πατέρας του έλειπε και για το λόγο αυτό ζητούσε τα χρήματα, τα οποία θα έδινε πίσω όταν επέστρεφε ο πατέρας του. Η απάτη ήταν καλά οργανωμένη καθώς οι τρεις νεαροί, γνώριζαν πως ο γιος του γνωστού επιχειρηματία έλειπε από τη Ναύπακτο εδώ και καιρό και ήταν αδύνατο να καταλάβουν τα θύματά τους, την απάτη.

Την επομένη μέρα των Χριστουγέννων ο επιχειρηματίας, πήγε με την οικογένειά του σε μια καφετέρια να απολαύσει τον καφέ του. Τότε ο ιδιοκτήτης του είπε το περιστατικό ότι ο γιος του, του ζήτησε χρήματα. Εκείνος έπεσε από τα σύννεφα. Δεν ήταν όμως ο μοναδικός που τον ενημέρωσε για το περιστατικό, καθώς περνώντας και από άλλα καταστήματα όλοι του έλεγαν την ίδια ιστορία.

Οι τρεις νεαροί είχαν περάσει από όλα σχεδόν τα καταστήματα της παραλίας του Γριμπόβου και είναι άγνωστο το ποσό που κατάφεραν να συγκεντρώσουν από την καλοστημένη απάτη τους.

Ο επιχειρηματίας κατέφυγε στην αστυνομία και ήδη γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, κάτι που είναι θέμα ημερών από την στιγμή μάλιστα που ένας εκ των τριών είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία.

πηγή: lepanto-rtv.gr