Ισως η πιο ενδεδειγμένη λύση για την ανάκαμψη της οικονομίας [HDvideo]

Οικογενειακές ως ένα βαθμό επιχειρήσεις που βασίστηκαν στα τοπικά προϊόντα, βλέπουν προς τις εξαγωγές και δημιούργησαν νέες θέσεις εργασίας αλλά και προτιθέμενη αξία για την τοπική οικονομία είναι οι επιχηρείσεις που βρέθηκαν “Money Show 2012”.

Επειδή γίνεται μεγάλη κουβέντα για την ανάπτυξη αυτές οι επιχειρήσεις μπορούν κάλλιστα να είναι ένα παράδειγμα. Βασίστηκαν στον οικογενειακό χαρακτήρα που λίγο πολύ είχαν πάντοτε οι μικρομεσσαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και επένδυσαν στα μοναδικά τοπικά προϊόντα και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Αιτωλοακαρνανίας στον πρωτογενή τομέα. Ισως αυτή είναι και η πιο ενδεδειγμένη λύση για την έξοδο από την κρίση και την ανάκαμψη της οικονομίας.

Η Κλεοπάτρα Τζορβατζή από την «Μessolongi Fields», ο Χρήστος Κουμάσης από την «Βιοτριχωνίς», ο Γρηγόρης Κοντοχρήστος από την «Κοτόπουλα Ναυπάκτου Κοντοχρήστος» και ο Στέλιος Κότσαρης από το «Εργαστήριο Αυγοτάραχου Κότσαρης» μίλησαν στην webtv του myagrinio.gr για τις προσδοκίες τους από τη συμμετοχή τους στο «Money Show 2012″, τα ποιοτικά προϊόντα που παράγουν αλλά και την ανάγκη για εξωστρέφεια των τοπικών επιχειρήσεων.

Δείτε το τηλεοπτικό ρεπορτάζ στην webtv του myagrinio.gr