Επεισόδιο χρυσαυγιτών αντιφασιστών στο Αγρίνιο [pics + HDvideo]

Δείτε αποκλειστικά στην webtv του myagrinio.gr τη μαρτυρία υπαλλήλου του καταστήματος και πλάνα από το χώρο της επίθεσης.

Επεισόδιο σημειώθηκε πριν λίγη ώρα σε ταβέρνα στην οδό Κρυστάλλη στο Αγρίνιο. Μια ομάδα 15 άγνωστων κρανοφόρων κρατώντας ρόπαλα έσπασε την τζαμαρία του καταστήματος και προκάλεσε σημαντικές φθορές στο κατάστημα.

Αιτία για το επεισόδιο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν το γεγονός ότι στην ταβέρνα βρίσκονταν μια ομάδα 10 μελών της Χρυσής Αυγής… Όσοι βρίσκονταν την ώρα της επίθεσης στο κατάστημα έσπευσαν να κρυφτούν, ωστόσο γρήγορα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και σύμφωνα με όσα της καταγγέλθηκαν στην συνέχεια οι άνδρες της αστυνομίας κινήθηκαν για τον εντοπισμό των δραστών προς την περιοχή της οδού Δασκαλοπούλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέλη της Χ.Α θέλησαν να υποβάλλουν μηνύσεις σε συγκεκριμένα πρόσωπα που θεωρούν ότι αναγνώρισαν ως δράστες της επίθεσης.

Είναι γνωστό πως η πρόθεση της Χρυσής Αυγής να μοιράσει αύριο τρόφιμα μόνο σε Έλληνες αρχικά στην πλατεία Δημάδη, έχει προκαλέσει την αντίδραση του ισχυρού πυρήνα αντιφασιστών στο Αγρίνιο. Δυο πλευρές μετρούν ήδη πολλά πεεισόδια στη μεταξύ τους κόντρα και μάλιστα σήμερα έχουν προβεί σε ανακοινώσεις με αιχμές της μιας προς την άλλη.


Δείτε αποκλειστικά στην webtv του myagrinio.gr τη μαρτυρία υπαλλήλου του καταστήματος και πλάνα από το χώρο της επίθεσης.

Διαβάστε ακόμη :
Αντισυγκέντρωση από αντιφασίστες για τη Χρυσή Αυγή
Στην πλατεία του Αγίου Κωνσταντίνου τελικά η διανομή τροφίμων της Χ.A