Αυλαία στο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά 3 on 3 του “Γ. Σ. Χ. Τρικούπη” Μεσολογγίου

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα το Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά που διοργάνωσε ο σύλλογoς Γ. Σ. Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου στο κλειστό Γυμναστήριο της Παλαμαϊκής. Οι μικροί αθλητές κατέκλυσαν το κλειστό Γυμναστήριο δείχνοντας για μια ακόμη φορά την μεγάλη τους αγάπη και το πάθος που τους διακρίνει για το μπάσκετ! Υπολογίζεται ότι πάνω από 120 παιδιά ηλικίας από 7 έως 12 ετών έλαβαν μέρος στο Τουρνουά γεγονός που καταδεικνύει και την επιτυχία της διοργάνωσης! Οι μικροί αθλητές πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στου πολλούς θεατές που βρέθηκαν στις κερκίδες του Γυμναστηρίου, αποζημιώνοντάς τους με τον καλύτερο τρόπο.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα με πολλή μουσική αλλά κε σε ένα άρτια οργανωμένο χώρο έτσι όπως τον διαμόρφωσαν οι γυμναστές του συλλόγου κ.Ραυτόπουλος, κ.Λιάπης και κ.Καραβίας στους οποίους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν. Τόσο ο χώρος όσο και η οργάνωση ήταν κατά γενική ομολογία εξαιρετικά, γεγονός που προσέδιδε ακόμη περισσότερη αίγλη στο διήμερο Τουρνουά.

Εκτός από τους αγώνες 3 on 3 δεν έλειψαν και οι διαγωνισμοί σε ατομικό επίπεδο!Έτσι πραγματοποιήθηκαν διαγωνισμοί ελευθέρων βολών, τριπόντων αλλά και ένας εντυπωσιακός διαγωνισμός καρφωμάτων με τον οποίο και έπεσε η αυλαία του Τουρνουά.

Από την μεριά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πρωτίστως τους μικρούς αθλητές που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους, τον πολύ κόσμο για την προσέλευση αλλά και τα παιδιά των αγωνιστικών μας τμημάτων που βοήθησαν μαζικά και εθελοντικά. Τέλος θα θέλαμε ξανά να συγχαρούμε τους γυμναστές μας κ. Ραυτόπουλο, κ.Λιάπη και κ.Καραβία για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν. Προσπάθειες σαν κι αυτές προσδίδουν αίγλη στο σύλλογό μας δείχνοντας παράλληλα ότι βασικός μας στόχος είναι τα τμήμητα υποδομών για τα οποία θα προσπαθούμε συνεχώς να δουλεύουμε, δείχνοντας στα νέα παιδιά το δρόμο του αθλιτισμού και της ευγενούς άμμιλας.