Αρνείται τα πάντα ο 49χρονος αρχιφύλακας από το Αγρίνιο – Πάνε να τον συνατήσουν οι συνδικαλιστές

Την πόρτα του γραφείου της ειδικής ανακρίτριας πέρασε πριν από λίγο ο 49χρονος αρχιφύλακας της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, που κατηγορείται για συμμετοχή στο μεγάλο κύκλωμα ναρκωτικών, που εξαρθρώθηκε σε Θεσσαλονίκη, Βόλο και Αγρίνιο.Στη δικογραφία αναφέρεται μεταξύ άλλων, ότι δώρισε 15 σφαίρες σε μέλη του κυκλώματος, ότι έδινε πληροφορίες για τα συμβατικά αυτοκίνητα της αστυνομίας που παρακολουθούσαν ύποπτους για υποθέσεις ναρκωτικών και πως συνεννοούνταν με κρατούμενο των φυλακών Λάρισας, για να τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης.

Ο 49χρονος αρχιφύλακας της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου σύμφωνα με πληροφορίες αρνείται όλες τις κατηγορίες ενώ θα απολογηθεί και με συμπληρωματικό υπόμνημα. Συγκεκριμένα ισχυρίζεται ότι μπορεί να έταξε στους εμπόρους ναρκωτικών ότι θα τους δώσει σφαίρες, όμως ουδέποτε το έπραξε. Ακόμη ισχυρίζεται ότι οι όποιες επαφές του ήταν στα πλαίσια της προσπάθειάς του να αντλήσει πληροφορίες για υποθέσεις ναρκωτικών. «Ήταν λάθος μεθοδολογία προσέγγισης», φέρεται να παραδέχθηκε, προσθέτοντας ότι από τις χιλιάδες συνομιλίες δεν προκύπτει από πουθενά ότι αποκόμισε οικονομικό όφελος από τη δράση των Αλβανών εμπόρων ναρκωτικών. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είπε επίσης, ότι είναι πατέρας τριών παιδιών κι ότι υπηρετεί 27χρόνια στην ΕΛ.ΑΣ., αποκτώντας 67 εύφημες μνείες για την προσφορά του στο Σώμα.Ωστόσο οι συνομιλίες που κατέγραψε ο “κοριός” της αντιτρομακρατικής του σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε “καίει” τον ίδιο αλλά και όλους τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση.

Αξίζει ακόμη να αναφερθεί πως κλιμάκιο εκπροσώπων της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας μεταβαίνει στη Θεσσαλονίκη επιδιώκοντας να συναντηθεί με τον συλληφθέντα αρχιφύλακα της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου. Οι συνάδελφοί του θα επιχειρήσουν να συνομιλήσουν μαζί του για να ενημερωθούν διεξοδικά για τη δική του εκδοχή των γεγονότων, ενώ εκφράζουν απορίες και ερωτηματικά για την τροπή που έχει πάρει η υπόθεση.