Νίκος Καραγεωργίου: Ο Παναιτωλικός δεν ήρθε καθόλου στο Βόλο…

Την αίσθηση πως η ομάδα του δεν …ήρθε καν στο Βόλο εξέφρασε ο προπονητής του Παναιτωλικού Νίκος Καραγεωργίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: “Καλή χρονιά σε όλους. Ευχή μας να τελειώσει η ταλαιπωρία που περνά ο ελληνικός λαός. Όσοι ήταν στο γήπεδο θα κατάλαβαν πως δυστυχώς δεν …ήρθαμε στο Βόλο. Κάπου μείναμε εκεί ψηλά με τα χιόνια. Ο αντίπαλος μας, η Νίκη Βόλου, κατάφερε να κερδίσει με άνεση. Πρέπει να ανασυνταχθούμε…
…και να κοιτάξουμε αλλιώς τα πράγματα. Όποιος θέλει να δουλέψει και να κάνει πρωταθλητισμό, θα συνεχίσει στην ομάδα. Όποιος δεν θέλει, μπορεί να αποχωρήσει από τον Παναιτωλικό. Όλοι μας δεν ήμασταν εδώ. Δεν μπορώ να βρω κάποια δικαιολογία. Αν θεωρήσουμε πως έγιναν 100 διεκδικήσεις οι 99 ήταν υπέρ της Νίκης. Ήμασταν ανύπαρκτοι. Η ευθύνη ανήκει σε όλους μας. Μια ομάδα που διεκδικεί την άνοδο δεν μπορεί να παρουσιάζει τέτοια χάλια. Εμείς σήμερα φανήκαμε δυστυχώς πως δεν θέλαμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι.Θερμά συγχαρητήρια στη Νίκη και στον Στέλιο Μανωλά και καλή συνέχεια”.

Στέλιος Μανωλάς: Να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα
Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Στέλιος Μανωλάς στη συνέντευξη Τύπου μετά την επιτυχία της Νίκης ενώ ζήτησε από τους παίκτες του να μην πάρουν τα μυαλά τους αέρα.

Διαβάστε οι δηλώσεις του :”Να ευχηθώ κι εγώ καλή χρονιά και υγεία σε όλους. Όταν έρχονται οι διακοπές έχουμε ένα άγχος πως θα επανεμφανιστεί η ομάδα. Εμείς σήμερα ήμασταν σε καλή μέρα, κάτι που δεν συνέβη με τον Παναιτωλικό. Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια έμπειρη ομάδα που θα διεκδικήσει την άνοδο. Αυτός ο δρόμος είναι μαραθώνιος. Η διαδρομή θα έχει και καλές εμφανίσεις και κακές, Δεν στεκόμαστε στο σημερινό ματς, ούτε παίρνουν τα μυαλά μας αέρα.Καναμε αγώνα δρόμου για να έρθουν τα δελτία των νεοαπκτηθέντων. Χρησιμοποιήσαμε τους Κοντοδήμο και Χατζή που μπήκαν αμέσως στο κλίμα της ομάδας. Και τα άλλα παιδιά θα βοηθήσουν. Είμαι ικανοποιημένος. Όλοι κάνουμε ό,τι μπορούμε. Από τον πρόεδρο, τον προπονητή και τους παίκτες. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εμφάνισή τους. Καλή επιτυχία στο Νίκο Καραγεωργίου και στον Παναιτωλικό. Πιστεύω πως ο Παναιτωλικός είναι ίσως και η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Απλά σήμερα βρέθηκε σε πολύ κακή μέρα”.

goalpost.gr