Οι τελευταίες προβλέψεις για τη νέα σύνθεση της δημοτικής αρχής στο Μεσολόγγι

Ο Γ. Κασσαβέτης για πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου
Ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Κασσαβέτης θα προταθεί για πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου από την παράταξη του δημάρχου Πάνου Κατσούλη στην μεθαυριανή συνεδρίαση του Σώματος.Αυτό αποφασίστηκε στην συνάντηση της ομάδας πριν από λίγο ενώ για γραμματέας θα προταθεί η δημοτική σύμβουλος Βασιλική Στέφου, από το Αιτωλικό. Η εκλογή του νέου προεδρείου θα γίνει την Κυριακή στις 5 το απόγευμα.

Μετά την εκλογή αύριο του Γ. Κασσαβέτη στην προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση των νέων αντιδημάρχων. Αυτό πιθανολογείται ότι θα γίνει ως την Τρίτη καθώς ήδη μπήκαμε στη νέα χρονιά και ο δήμαρχος ακόμη δεν έχει αποκαλύψει τις προθέσεις του, έστω και αν ήδη έχει κάνει προσωπικές συζητήσεις με αρκετούς συμβούλους. Τελευταίες πληροφορίες λένε ότι η σύνθεση θα είναι περίπου η εξής:
Αντιδήμαρχοι: Γ. Σπανός, Γ. Μαστρανδρέου, Ν. Τσουνάκας ή Δημ. Καραδήμας,
Πρόεδρος Πνευματικού Κέντρου: Π. Καρατσόλης (μπορεί να αναλάβει αυτές τις αρμοδιότητες και σαν αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού κ.λπ.).
Πρόεδρος ΔΕΥΑΜ: Δημ. Κοταντάκης (πιθανώς να κρατήσει και την σημερινή θέση).
Πρόεδρος Συνδέσμου Διαχ/σης ΧΥΤΑ: Π. Κολοζάκης ή Ν. Χονδρός

Απομένει μια θέση αντιδημάρχου για την οποία ακούγονται τα ονόματα των Αριστ. Καβάγια. Ο κ. Καβάγιας εκτιμάται πως μπορεί να αναλάβει την Πρόνοια σε συνδυασμό με τα προγράμματα που έχει η Κοινωφελής και ένα άλλο σενάριο τον θέλει να παίρνει και τις αρμοδιότητες των σχολικών επιτροπών και των Παιδικών Σταθμών οι οποίες ίσως φύγουν από το Πνευματικό Κέντρο.

πηγή : aixmi-news.gr