Αποχώρηση με αιχμές από την παράταξη Κατσιφάρα

Με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας ο σύμβουλος Γεράσιμος Φεσσιάν του γνωστοποιεί την ανεξαρτητοποίησή του και αφήνει αιχμές για τον Περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα:
«Ο πολιτικός ασχολείται με τα κοινά από αγάπη για τον τόπο του, επειδή θέλει να τον βλέπει μπροστά. Πρωτοπόρο και όχι στις τελευταίες σειρές των στατιστικών δεικτών των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η ανιδιοτελής προσφορά προέχει της συμβιβαστικής λύσης με την κομματική υποταγή και την αντίληψη: «αφού εγώ κονομάω, άσε τους άλλους να πεθάνουν» σημειώνει μεταξύ άλλων ο κ. Φεσσιάν στην επιστολή ανεξαρτητοποίησής του.

Και προσθέτει: «Ως νέος, αυτό που οραματίζομαι είναι μια ανεξάρτητη και αταλάντευτη τοπική αυτοδιοίκηση. Σε μια τέτοια προσπάθεια κάποιος πρέπει να ηγηθεί. Ο ηγέτης μιας παράταξης πρέπει να συγκεντρώνει όλα εκείνα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που τον ξεχωρίζουν ως αρχηγό. Διορατικότητα, μεγαλοθυμία, οξυδέρκεια, διοικητική ικανότητα. Δεν φτάνει να είναι κάποιος «καλό παιδί». Δεν συμβιβάζομαι με την ανεπάρκεια, την μετριότητα και την αμετροέπεια».

Ο Απόστολος Κατσιφάρας από τη μεριά του αρκέστηκε να πει :«Επιθυμώ να ευχαριστήσω τον κ. Φεσσιάν για τη μέχρι σήμερα συνεργασία και τη συμβολή του στις εργασίες του Περιφερειακού Συμβουλίου. Οι επιλογές όλων μας κρίνονται. Εύχομαι, στην πορεία που επέλεξε, να ευοδωθούν οι φιλοδοξίες και οι στόχοι του».