Στο προσκήνιο ο Σίσιτς για τον Παναιτωλικό

Μετά την εμπλοκή στο θέμα των αποδεσμεύσεων και την περίπτωση του Μπογκντάνοβιτς στον Παναιτωλικό σκέφτονται πλέον να κινηθούν για μια μόνο μεταγραφή.

Αυτή τη στιγμή πρώτος στόχος του Παναιτωλικού είναι ο Σίσιτς -που έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ- όμως υπάρχουν και άλλοι παίχτες στη υπόψιν των ιθυνόντων της ΠΑΕ. Ο Παναιτωλικός έχει κατθέσει την πρότασή του και περιμένει την απάντηση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος όμως φαίνεται πως έχει και άλλες προτάσεις στα χέρια του. Για το λόγο αυτό στο Παναιτωλικό δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν για πολύ τον παίχτη μιας και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και ο Νίκος Καραγεωργίου θέλει το ρόστερ της ομάδας να κλείσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Άδεια για Μύγα
Ο Παναιτωλικός εξασφάλισε άδεια για τον διεθνή με την Νέων, Γιώργο Μύγα.Ο 19χρονος μέσος κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Θοδωρή Παχατουρίδη για προπονήσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Νέων το τριήμερο 21 – 23/01, όμως η ομάδα του Αγρινίου ζήτησε άδεια μίας ημέρας, προκειμένου ο τεχνικός, Νίκος Καραγεωργίου να τον έχει στη διάθεσή του για το ματς της Δευτέρας (21/01) με τον Εργοτέλη.Εκτός πλάνων θα βρίσκεται ο τιμωρημένος Στέλιος Σφακιανάκης.