Γιατί ο Κουβέλης έχει την πολυτέλεια να δεχθεί τον Μοσχολιό

Ο αρχηγός της ΔΗΜΑΡ Φ. Κουβέλης, που χάρις τον οποίο έχουμε κυβέρνηση καθώς ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν έχουν πλειοψηφία στη βουλή, λίγες ώρες πριν την χθεσινή κρίσιμη ψηφοφορία στην βουλή για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ είχε το χρόνο να ασχοληθεί με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας. Για το λόγο αυτό συναντήθηκε με τον δήμαρχο Αγρινίου Παύλο Μοσχολιό.

Από την άλλη στο δημαρχείο Αγρινίου παραπονιούνται που ουδείς τοπικός παράγοντας από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ δεν μπόρεσε να κάνει ότι έκανε η Νίκη Φούντα δηλαδή να μεσολαβήσει για κάποια συνάντηση με τους αρχηγούς των κομμάτων ή έστω με κάποιο υπουργό και δη τον αρμόδιο για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδος. Είναι προφανές ότι στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έχουν να ασχοληθούν με σημαντικότερα ζητήματα όπως το πως θα γλιτώσουν τη φυλακή ή να περάσουν ρυθμίσεις για την μετάθεση του φόρου στις διαφημίσεις των καθεστωτικών καναλιών της διαπλοκής που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Ο Φώτης Κουβέλης δεν έχει τέτοια βάσανα απλά στηρίζει την προσπάθεια των άλλων να γλιτώσουν τη φυλακή, έτσι έχει την πολυτέλεια και το χρόνο να ασχοληθεί με τόσα πεζά θέματα, όπως το έρμο Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδος.