Εργοτέλης – Παναιτωλικός: Με φόντο την άνοδο…

Οι Κρητικοί υποδέχονται τους Αγρινιώτες (19:00, OTE TV) και θέλουν νίκη για να ανέβουν στην κορυφή της βαθμολογίας, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν την άνοδό τους στην πεντάδα.

Βαθμολογική ανάταση ψάχνουν Εργοτέλης και Παναιτωλικός στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο Παγκρήτιο το απόγευμα της Δευτέρας (21/01). Η ομάδα του Σίνισα Γκόγκιτς με νίκη θα γίνει ο τρίτος της παρέας στην κορυφή της βαθμολογίας, αφού θα «πιάσει» στους 31 βαθμούς Απόλλων Σμύρνης και Νίκη Βόλου, την ώρα που ο Νίκος Καραγεωργίου επιστρέφει στο Ηράκλειο, για πρώτη φορά μετά την απομάκρυνσή του από τον Εργοτέλη, για να οδηγήσει τον Παναιτωλικό σε νίκη που θα τον φέρει στους 24 βαθμούς και μέσα στην επτάδα του πρωταθλήματος.

Ο Γκόγκιτς δεν υπολογίζει τους τραυματίες Χρυσοφάκη, Δωματά και Πλουσή που έμειναν εκτός αποστολής. Σε αυτή μετέχουν 18 ποδοσφαιριστές, όπως έγινε γνωστό μετά την τελευταία προπόνηση της ομάδας την Κυριακή (20/01), ενώ η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών.

Η αποστολή του Εργοτέλη:
Αθανασίου, Καβουσάκης, Τζανακάκης, Γεωργίου, Σαρρής, Κοζορώνης, Πίτσος, Κανδηλάκης, Ρομάνο, Γιοβάνοβιτς, Ουέλινγκτον, Γκαντιάγκα, Μπουχαλάκης, Χαντί, Λαμπίν, Ευαγγέλου, Ρέντζας, Ζάχορα

Στην αντίπερα όχθη, ο Νίκος Καραγεωργίου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Σφακιανάκη, Τζιτζή, Μήλιο, Κουτρομάνο και Μουμίν, οι οποίοι έμειναν στο Αγρίνιο. Η αποστολή του Παναιτωλικού έφτασε στην Αθήνα και από εκεί το απόγευμα της Κυριακής (20/01) αναχώρησε με πτήση από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για το Ηράκλειο της Κρήτης.

Η αποστολή του Παναιτωλικού:
Τακίδης, Στεφανάκος, Κούσας, Ιωάννου, Ακουάρο, Μπακάκης, Γκόλιας, Γιάννεφ, Αραμπατζής, Ιορδανίδης, Φαβάλι, Καμαρά, Μπόγιοβιτς, Πασάς, Μύγας, Καμαρά, Κουτσοσπύρος, Τζούνιορ, Μεταξούλης.

Πηγή: onsports.gr