Το ΠΑΣΟΚ ξέρει από υπερχρεωμένα νοικοκυριά

Την τροπολογία για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά που εισηγήθηκε ο Θάνος Μωραΐτης και το ΠΑΣΟΚ παρέκαμψε ο υπουργός Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκης. Στην τροπολογία του ΠΑΣΟΚ που είναι το κόμμα που δημιούργησε τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, περιλαμβανόταν μεταξύ άλλων και διάταξη που εξαιρούσε τους οδηγούς των αστικών λεωφορείων και του μετρό -που σήμερα έχουν παραλύσει τη Αθήνα με τις κινητοποιήσεις τους- από το ενιαίο μισθολόγιο εξαιτίας του δύσκολου ωραρίου τους και της ευθύνης που έχουν για την ασφάλεια των επιβατών.

Είναι πραγματικά ντροπή για το υπουργείο Ανάπτυξης να παραβλέπει έτσι στην ψύχρα την πρόταση του ΠΑΣΟΚ. Θα συμβουλεύαμε δε τον υπουργό Κ. Χατζηδάκη αν θέλει να λύσει εκτός από το θέμα των υπερχρεωμένων νοικοκυριών και το θέμα με τις επαναλαμβανόμενες απεργίες στο μετρό να ρωτήσει το ΠΑΣΟΚ που διόρισε χιλιάδες αιτωλοακαρνάνες στο μετρό για να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο …πολύπαθος κλάδος.

Όσο για τη δυσφορία που έχει το ΠΑΣΟΚ μετά από αυτή την αδιαφορία για την τροπολογία του, αν θέλει ας ρίξει την κυβέρνηση να πάμε σε εκλογές και να βγει αυτό …πρώτο (από το τέλος) κομμά με την ψήφο των χιλιάδων νοικοκυριών που το ίδιο χρεωκόπησε.