Χάβος : Έχουμε μείνει πίσω… [HDvideo]

Την ανησυχία του πως η ομάδα του Παναιτωλικού έχει μείνει πίσω σε αγωνιστικά και τακτικά θέματα εξέφρασε στη συνέντευξη τύπου μετά την ήττα από τον Ηρακλή Ψαχνών ο Μάκης Χάβος. Παράλληλα τόνισε πως η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση.

Αναλυτικά :
Μάκης Χάβος : Έχουμε μείνει πίσω…
«Ξεκινήσαμε τον αγώνα με φλύαρη υπέροχη και κατοχή μπάλας, όμως δεν είχαμε ούτε τελιώματα ούτε καλή τελική ενέργεια ούτε επιθετικές συνεργασίες, ούτε οταν χάναμε την μπάλα μπορούσμε να πρεσάρουμε εκεί ποιυ τη χάσαμε. Δεχτήκαμε τον γκολ και πράγματα έγιναν πιο δύσκολα. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλά και ισοφαρίσαμε. Η ομάδα θελει πολύ δουλειά και θεωρώ ότι δεν ήταν αυτή εικόνα ομάδας που θέλει να πρωταγωνιστίσει. Η ομάδα έχει μείνει πολύ πίσω σε θέματα τακτικά και αγωνιστικά. Χρειάζεται υπομονή από τον κόσμο και θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο για την ήττα αυτή. Η ήττα αυτή μας πάει πολύ πίσω αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια. Πρέπει να αλλάξουμε αρκετά την τακτική μας και να βελτιώσουμε την ψυχολογία. Εγώ είμαι κατά των μεταγραφών γιατί έχω μια άλλη φιλοσοφία αλλά με αυτό που είδα σήμερα χρειαζόμαστε ακόμα τρεις – τέσσερεις παίχτες που θα μπορέσουν να μας βοηθήσουν. Υπάρχουν αυτή τη στιγμή παίχτες στην αγορά που μπορούν να μας βοηθήσουν αλλά πρέπει να ξεκινήσουμε από αύριο την δουλειά…

Γιώργος Βαζάκας : Η ομάδα μας έχει τσαμπουκά και ταπείνωση
«Οι παίχτες παίχτες μας έδειξαν ότι δεν είναι τυχαίο ότι είμαστε 15 αγώνες χωρίς ήττα. Ξέραμε πως παίζει ο Παναιτωλικός, αφού τον είχαμε παρακολουθήσει σε τρία παιχνίδια. Κλείσαμε τους διαδρόμους, μπλοκάραμε τον Φαβάλι που κάνει όλο το παιχνίδι του Παναιτωλικού και σταθήκαμε καλά στον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε ευκαιρίες για ακόμα μεγαλύτερο σκορ. Η ομάδα μας έχει τσαμπουκά και ταπείνωση. Για να μπορέσουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό πρέπει να είμαστε συνεπείς και σοβαροί στο στόχο που βάλαμε»

Δημήτρης Ζουλιώτης:πρέπει να στηριχτεί η διοίκηση του Παναιτωλικού
Ο Ηρακλή έδειξε3 ότι έχει δυναμική… Ξεραμε τι θα αντιμετωπίσουμε, ξέραμε τα προβλήματα του Παναιτωλικού με τις αντιδράσεις και όλα αυτά. Όταν ισοφαρίζει ο γηπεδούχος και καταφέρνουμε πάλι και γυρνάμε το σκορ δείχνουμε ότι οι στόχοι της ομάδας μας είναι υψηλοί. Εύχομαι στον Παναιτωλικό να πετύχει το στόχο του, γιατί κακά τα ψέματα τα πράγματα στο ποδόσφαιρο είναι πολύ δύσκολα… Είναι κρίμα να υπάρχει τέτοια κόντρα σε αυτή την ομάδα, πρέπει να στηριχτεί η διοίκηση.

Δείτε αναλυτικά στην webtv του myagrinio.gr τη συνέντευξη τύπου