Οι warriors για την ήττα από τα Ψαχνά – “Ξεφτιλίσατε κάθε έννοια της ιδέας Παναιτωλικός”

Με βολές κατά πάντων σχολιάζουν οι οργανωμένοι του Παναιτωλικού warriors για την εικόνα της ομάδας στον αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών. Επιτείθονται με σκληρό τρόπο, σε παίχτες, διοίκηση, προπονητή και γενικό αρχηγό.

Αναλυτικά το σχόλιό τους:
Ξεφτιλίσατε κάθε έννοια της ιδέας ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ. Από πού να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε. Παίχτες εκνευριστικά αδιάφοροι που το μόνο που κάνανε 90 λεπτά ήταν να κοροϊδεύουν. Αν είχατε έστω και λίγο ανδρισμό πάνω σας θα φεύγατε. Ο νέος προπονητής της ομάδας εκτός από να τα χώνει στον προηγούμενο μας είπε ότι η ομάδα χρειάζεται 4 παίχτες. Ρε Χάβο πριν μια βδομάδα που υπέγραφες δεν τα ‘ξερες αυτά και χρησιμοποιείς φθηνές δικαιολογίες; Προς όλο το τεχνικό επιτελείο (μέσα σ’ αυτό και ο γενικός αρχηγός) δεν ξέρετε αριθμητική; Άλλο 5 ξένοι, άλλο 6. Δεν ντρέπεστε καθόλου να σας φωνάζουν οι φίλαθλοι τι μαλακίες κάνετε; Τώρα όσον αφορά για κάποιες παραιτήσεις στα λόγια που μάθαμε το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ή μένεις στην ομάδα και βοηθάς ή σηκώνεσαι και φεύγεις χωρίς να περιμένεις έγκριση. Αυτά είναι για το θεαθήναι.

Όσον αφορά τη ”διοίκηση” το μόνο που έχει καταφέρει να κάνει είναι την ιδέα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, την φανέλα, τον κόσμο, την έδρα να μην την σέβεται κανείς. Αν και από τη διοίκηση δεν μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση αυτό γιατί από το Μάιο ο ”φεύγω – μένω” είχε δηλώσει ότι όσο μένει στην ομάδα κάνει κακό. Είχατε βγάλει εισιτήρια για άνεργους και φοιτητές…… μετά είπατε ότι το καπηλεύτηκαν οι οργανωμένοι και θα το οργανώνατε καλύτερα. Ύστερα πήγατε σε σχολεία και μοιράζατε εισιτήρια στους μαθητές εδώ τι έγινε και το σταματήσατε;; Προφανώς έχετε πολλά θέματα να λύσετε για να ασχολείστε με αυτά..

ΥΓ. Βέβαια να πούμε ότι ΚΑΙ αυτή την ήττα μπορείτε να την χρεώσετε σε μας και έτσι να νιώσετε καλύτερα και να συνεχίσετε το έργο σας.
ΥΓ2. Στη συνέντευξη τύπου γιατί δεν παραβρέθηκε κανένας ποδοσφαιριστής να αφιερώσει κάτι κάπου ;