Σίσιτς : “Μόνο άνοδος”

Ο Μίρνες Σίσιτς δήλωσε ότι ο Παναιτωλικός δεν πρέπει να βρίσκεται στη Football League

Ο νεοαποκτηθείς Σλοβένος μεσοεπιθετικός μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την ομάδα του Αγρινίου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Δυτικά 96.1» και σημείωσε ότι με τέσσερις διαδοχικές νίκες ο Παναιτωλικός μπορεί να μπει ξανά στο παιχνίδι της ανόδο.

Αναλυτικά δήλωσε:
Για τη μεταγραφή του: «Είχαμε μία επαφή και πριν δύο, τρία χρόνια με τον Παναιτωλικό, αλλά έγινε τώρα. Η διοίκηση με ήθελε πολύ οπότε υπήρχε ενδιαφέρον κι από εμένα αφού άκουσα πολλά καλά λόγια για την ομάδα αυτή. Μου έκαναν εντύπωση όλα αυτά και ήθελα να έρθω. Ήρθα μόνο για ένα λόγο. Να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει στην Ά εθνική. Θέλουμε και τον κόσμο να μας υποστηρίξει».
Για την ατμόσφαιρα στο Αγρίνιο πέρυσι με τον ΟΦΗ: «Άλλα παιχνίδια πέρυσι με τον ΟΦΗ. Διαφορετικά εντελώς. Άλλοι παίκτες που σήμερα δεν είναι εδώ! Όμως ήταν μια καταπληκτική ατμόσφαιρα και ένα καλό γήπεδο κι αυτό έχει σημασία. Είναι ευχάριστο για κάθε παίκτη να παίζει εδώ».
Για την έως τώρα πορεία της ομάδας: «Δεν είχα δει τι θέση είναι η ομάδα και με προβλημάτισε, αλλά υπάρχουν πολλά παιχνίδια και αν πάρουμε 4 στην σειρά θα είμαστε κοντά στις θέσεις για Α’ Εθνική».
Για το ρόστερ: «Το πρώτο πράγμα που κοίταξα είναι ποιοι παίκτες είναι στον Παναιτωλικό. Πολλούς τους ξέρω και με 4-5 ήμασταν και συμπαίκτες παλιά. Είναι οι περισσότεροι παίκτες για Α’ Εθνική! Έχουμε κόσμο, καλό προπονητή και μπορούμε να καταφέρουμε τον μοναδικό στόχο που είναι να ανέβουμε στην Α’ Εθνική».
Για το αν έχει πρόβλημα που θα παίξει στην Football League: «Δεν έχω παίξει ποτέ Β’ Εθνική και ήταν πρόβλημα για μένα. Έχω όμως 1,5 χρόνο συμβόλαιο κι αν ανέβουμε Α’ δεν έχω πρόβλημα να συνεχίσω. Από όλες τις καταστάσεις αυτή η ομάδα δεν είναι για Β’ Εθνική»!
Το μήνυμά του στους φίλους του Παναιτωλικού: «Δεν λέω μεγάλα λόγια. Αλλά ότι μπορώ θα το κάνω. Θέλω να είναι δίπλα μας ο κόσμος κι όταν παίζουμε στο Αγρίνιο να έχουμε ένα παίκτη παραπάνω».

Εξάλλου, την Παρασκευή (01/02) η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση, τόσο του Σλοβένου, όσο και του Ελβετού Μπελόν: «Ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού είναι απο χθές 31.01.2013 ο διεθνής Σλοβένος Mirnes SISIC γεν.08.08.1981 και ο ΙσπανοΕλβετός Damian BELLON γεν. 28.08.1989».

πηγή : flnews.gr